IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABERI SA BOSFORA: OPROŠTAJNA PORUKA BH ZMAJ- odlazi iz Bešiktaša- “Upoznao sam sjajne ljude i najbolje navijače na planeti…” (foto, video)

Vjerujem da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti. Zauvijek ćete biti u najdubljem dijelu mog srca. Volim vas sve, poručio je MIRALEM Pjanić…

ISTANBUL: Svijet. Sport, subota, 21. 05. 2022… 09: 48… HABERI SA BOSFORA: OPROŠTAJNA PORUKA BH ZMAJ- odlazi iz Bešiktaša- “Upoznao sam sjajne ljude i najbolje navijače na planeti…” (foto, video)

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić objavio je oproštajnu poruku kojom se zahvalio klubu i navijačima Bešiktaša u kojem je ovu sezonu proveo na posudbi iz Barcelone…

MIRALEM Pjanić je na Instagramu objavio fotografiju s peharom Super kupa kojeg je osvojio s Bešiktašem i napisao poruku u kojoj je naveo da je došlo vrijeme rastanka.

“Bešiktaš, vrijeme je za rastanak. Čak je došlo vrlo brzo. Veoma mi je žao što vas napuštam. Upoznao sam sjajne ljude, odličan klub, ali posebno najbolje navijače koje poznajem i doživio sam tu atmosferu. Bila je velika čast igrati na našem stadionu. Hvala vam puno za ovu sezonu“, poručio je Miralem Pjanić.

Čitaj još:   ANKARA: ANGELA Merkel, sutra u radnoj posjeti Turskoj... (foto)

Ističući da će on i njegova porodica uvijek ostati navijači Bešiktaša, Pjanić je naveo da je ovo bila teška sezona u kojoj je želio osvojiti više trofeja.

“Vjerujem da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti. Zauvijek ćete biti u najdubljem dijelu mog srca. Volim vas sve. Zauvijek, crni orao“, poručio je Pjanić…

izvor iBalkan.net / agencije AA

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more