IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Veličanstvena proslava na Trgu nezavisnosti uz crnogorske izvođače, bakljadu i vatromet… (foto, video)

Za kraj spektakla povodom Dana nezavisnosti, koncert je održao Nenad Knežević Knez. Ređale se se numere kao što su ”Dal'si ikada mene voljela”, ”Mia bella signorina”, ”Nijedna žena na svijetu”, a najviše ovacija izazvala je numera ”Adio”, sa kojom nas je Knez predstavljao na Eurosongu 2015. godine u Beču…

PODGORICA: Crna Goram, Zanimljivosti, vijesti, subota, 21. 05. 2022… 14: 48… PODGORICA: Veličanstvena proslava na Trgu nezavisnosti uz crnogorske izvođače, bakljadu i vatromet… (foto, video)

U Podgorici, na Trgu nezavisnosti, sinoć je upriličen spektakularan koncert u susret 21. maju – Danu nezavisnosti.

Branka Šćepanović

Nastupili su brojni istaknuti izvođači iz Crne Gore, a pred brojnim posjetiocima najprije se pojavio muzičar Momčilo Zeković – Zeko, koji je najavio i ujedno i bio voditelj događaja.

Žuti Serhatlić

Na koncertu, između ostalih, nastupili su i Jadranka Barjaktarović, Žuti Serhatlić, Branka Šćepanović, Slobo Kovačević, Andrea Demirović, Danijel Alibabić, Milan Sjekloća, Neon, D-moll, Darko Martinović

Čitaj još:   PODGORICA Crnu Goru napustilo više od stotinu ljekara...

Na Trgu je zajedno sa građanima, bio i gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković, a u jednom trenutku uslijedila je i velika bakljada.

Nešto kasnije, za vrijeme numere “Proljeće”, koju izvode Andrea Demirović i Bojan Jovović, publika je uživala i u sjajnom vatrometu.

Kao šlag na torti, za kraj spektakla povodom Dana nezavisnosti, koncert je održao Nenad Knežević Knez. Ređale se se numere kao što su “Dal'si ikada mene voljela”, “Mia bella signorina”, “Nijedna žena na svijetu”, a najviše ovacija izazvala je numera “Adio”, sa kojom nas je Knez predstavljao na Eurosongu 2015. godine u Beču.

“Adio” za kraj spektakla

Ovo je bila centralna proslava Dana nezavisnosti, a program se večeras nastavlja i u drugim crnogorskim gradovima…

izvor Standard.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more