IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIK Đeljošaj: KRIVOKAPIĆ JE NESREĆNIK, svi su zaboravili da postoji… Svetio se Tuzima

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je kako su danas, usvajanjem Odluke o prenosu zemljišta na tu jedinicu lokalne samouprave, stvoreni uslovi za početak gradnje stadiona u tom mjestu. On je bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, pritom, nazvao – nesrećnikom.

Odluku je danas usvojila Vlada, a Đeljošaj navodi kako su nju prethodno punih šest mjeseci blokirali Zdravko Krivokapić i njegov ministar Milojko Spajić.

“Punih šest mjeseci je po nalogu Zdravka Krivokapića i Milojka Spajića blokirana jedna jednostavna odluka da se realizuje investicija od 2,5 miliona u našu Opštinu, a ugovor sa izvođačem je potpisan od januara.  Kako smo saznali iz Vlade, ne samo u ovom slučaju, nego sve zahtjeve koje su pristigli iz Opštine Tuzi, taj je nesrećnik blokirao, nažalost imali smo za premijera ovakvu osobu koja se osvetila građanima opštine Tuzi na ovakav način”, naglasio je Đeljošaj.

Čitaj još:   Isplivale tajne “Skaj” poruke predsjednika Budve: Terete ga za šverc kokaina- ''BRATE, MI SMO KRIMINALCI''... (foto)

Dodao je kako možda duguje izvinjenje javnosti što uopšte pominje Krivokapića.

“Možda dugujem izvinjenje javnosti što ga pominjem, jer je ova elementarna nepogoda prošlost, a istina svi su zaboravili da i postoji, ali se podsjećamo na nesrećnika rješavajući njegova nepočinstva”, dodao je on.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more