IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ARMADA BACILA TRI BAKLJE U SVEČANU LOŽU: Pogodili suprugu predsjednika Rijeke DAMIRA M. (foto, video) 

Navijači Rijeke izazvali su prekid u samoj završnici velikog okršaja na Poljudu…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Sport, vijesti, petak, 27. 05. 2022… 00: 40… ARMADA BACILA TRI BAKLJE U SVEČANU LOŽU: Pogodili suprugu predsjednika Rijeke DAMIRA M. (foto, video) 

Dvije su osobe pogođene bakljama Armade, prva je Snježana Mišković, a druga Sandra Nešđić

Igrala se sama završnica finala Kupa Hrvatske, semafor je pokazivao 3- 1 za splitski Hajduk, a onda je sudac Fran Jović morao na otprilike dvije minute prekinuti susret na Poljudu.

Razlog? Kako smo saznali, navijači Rijeke su tamo negdje u 88.- 89. minuti ubacili su tri baklje u svečanu ložu. Dim se ubrzo proširio tribinom, malo je zasmetao i igračima na terenu, no sve se brzo vratilo u normalu i utakmica je nastavljena.

Nedugo nakon toga, stigao je i onaj posljednji sučev zvižduk. Hajduk je svladao Rijeku rezultatom 3- 1 i u Splitu je krenula velika fešta.

Čitaj još:   DJEČAKA ODNIJELE STRUJE, DAN I NOĆ PLUTAO NASRED PUČINE ČEKAJUĆI DA GA NEKO SPASI: Naišla je posada... (foto)

Kada je u 88. minuti Armada uputila tri signalne rakete prema svečanoj loži nisu riječki navijači ni mogli zamisliti da će između svih pogoditi baš suprugu predsjednika Rijeke Damira Miškovića.

Dvije su osobe pogođene bakljama Armade, prva je Snježana Mišković, a druga Sandra Nešđić, dugogodišnja djelatnica riječkog kluba. Ozljede nisu teže prirode, pogođene su u ruku, oštećena im je odjeća, ali ujedno su pretrpjele i nepotrebni stres i strah. (piše: Jurica Radić)

izvor Sportske novosti.hr