IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)

Predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović komentarisao je vijest da je premijer Dritan Abazović potvrdio prisustvo na samitu Otvoreni Balkan u Ohridu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 30. 05. 2022… 09: 48… DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)

“Samit Otvoreni Balkan nije trka Formule 1, pa da Abazović može, uprkos tome što Crna Gora nije članica, da pođe tek tako na sastanak, samo da bi ispunio još jedan “dječački san”. Ili se dodvorio nekom”, napisao je Šehović na Twitteru.

Prema njegovim riječima, obaveze u ime Crne Gore niti može, niti smije preuzeti, iako je vjerovatno obećao da hoće.

Čitaj još:   Doktorka se ubola u srce: Sumnja se Violeta se UBILA zbog LJUBAVNIH problema... (foto i video)

“Ako mu je baš stalo da vidi Vučića, a jeste, jer bez njegove podrške ne bi ni bilo Abazovićeve manjinske vlade, to može zvanično uraditi mimo Ohrida. A može i tajno, kako to inače radije sa njim čini. Ne bi mu bilo prvi put. Ni sa njim, ni sa obavještajcima anti- NATO država”, zaključio je DAMIR Šehović.

BONUS VIDEO: INFO PLUS #ABAZOVIĆ IDE NA SAMIT U OHRID

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Manjinska vlada ne smije biti anticrnogorska, nema blanko podrške... (foto, video)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more