IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. jun 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan želi da obnovi staru saradnju, Bik ima pune ruke posla, Blizanci zaljubljeni, Rak da se obrati ljekaru, Lav se osjeća odbačeno, Djevica nesigurna u svoje emocije, Vaga ima manjak energije, Škorpija nezadovoljna, Strijelac se dobro osjeća, Jarac neraspoložen, Vodolija više da se kreće, a Ribe opterećene novcem. Ovo je dnevni horoskop za 02. jun 2022. godine.

OVAN

Pojačana aktivnost vašeg polja prometa predstavlja odraz povećanog obima posla. Danas ćete ostvariti natprosečne rezultate. Partner će vam danas prirediti lijepo iznenađenje. Kratak izlet i romantični trenuci u dvoje. Nervozni ste, napeti zbog pretjeranih obaveza.

BIK

Sve poslove ćete danas uspjeti da završite na vrijeme. Dobićete velike pohvale od nadređenih i kolega. Očekuje vas novo poznanstvo, i to na kraćim putovanjima. Ulovićete sebe u tome da posle sve vrijeme razmišljate o toj osobi. Alergija. Pokušajte da se ne izlažete previše alergenima.

BLIZANCI

Iskoristite dan da obavite važne sastanke, jer ćete zablistati upravo u javnim nastupima, govorima i prezentacijama. Danas ćete imati priliku za flert na svakom koraku. Lako ćete donijeti odluku s kim ćete izaći na sastanak. Problem sa lumbalnim djelom kičme.

RAK

Problematičan dan za razgovore sa nadređenima, a posebno za iznošenje svojih ideja ili prigovora. Pritajite se i radite svoj posao. Ovaj dan obilježiće romantično veče i lijep izlazak s partnerom. Vaš odnos je sve bolji. Smanjite unos slatkiša, kilogrami se lako gomilaju.

Čitaj još:   DOBOJ: Prilikom pretresa oduzeti trombloni, eksploziv, bombe i puške... (foto)

LAV

Oprez sa rizičnim odlukama što se tiče ulaganja. Danas možete impulsivnim zaključcima donijeti više štete nego koristi. Kriza povjerenja između vas i partnera može danas kulminirati. Situacija zahtjeva hitan razgovor. Odlično se osjećate, puni ste pozitivne energije.

DJEVICA

Danas uspjeh možete postići u okviru javnih nastupa i prezentacija, u pregovorima sa poslovnim partnerima. Govorničkim vještinama idete do cilja. Započeli ste vezu s osobom koja ne živi u istom gradu i to vam ne pada lako. Slaba periferna cirkulacija.

VAGA

Zbog ispoljene efikasnosti i natprosječnih rezultata uskoro možete očekivati povišicu i nagrade. Očekuje vas finansijski uspjeh. Vaš partner povremeno ispoljava sumnju i nastoji da vas kontroliše, pa je moguća rasprava. Glavobolja vas muči već neko vrijeme. Provjerite pritisak.

ŠKORPIJA

Škorpije koje žele da unesu promjene u svoju karijeru sada bi trebalo da krenu u akciju. Period povoljan za osamostaljenje. Emocije između vas i partnera su se toliko intenzivirale da se mogu kretati od ljubavi do mržnje. Upala grla, izbacite hladne napitke, ali i gazirana pića.

STRIJELAC

Finansijski uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom i rad u okviru uvoza – izvoza. Moguće je iznenadno putovanje. Vaš partner sve više ispoljava ljubomoru, a vi to doživljavate kao uvredu. Danas vas očekuje burna rasprava. Potreban vam je odmor, relaksacija.

JARAC

Danas možete saznati nove vijesti na sastanku sa nadređenima. Uskoro slijedi reorganizacija koja će vama lično donijeti boljitak. Vaš odnos s partnerom se stabilizovao i među vama vlada atmosfera uzajamnog povjerenja i ljubavi. Opustite se kroz meditaciju ili jogu.

Čitaj još:   CIRKUS PUTUJE PREKO BARE! Šalju dvije delegacije na Generalnu skupštinu UN, Jakov MILATOVIĆ se hitno oglasio: "Zabuna i neozbiljnost"... (foto)

VODOLIJA

Očekuje vas važan sastanak s nadređenima i poslovna ponuda da se vaš krug dužnosti značajno proširi. Napredak u karijeri. Glavna tema ovog dana može biti ostvarenje zajedničkog cilja s vašim partnerom. Skloni ste virusima, infekcijama.

RIBE

Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ili dizajnom očekuju odlični rezultati i dalje proširenje posla. Finansijski uspjeh. Kratkotrajne nesuglasice obilježiće vaš odnos s partnerom. Neko će morati da popusti. Unesite više vitamina C, kroz multi sokove.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more