IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Direktor Rudnika- Lekić služi za SPRDNJU ili je sve izgovor za bahatu zloupotrebu položaja!? (video)

Crnogorska javnost imala je priliku da vidi snimak na kojem odlazeći direktor Rudnika uglja Milan Lekić dolazi na svadbu, a muzičar u njegovo ime najavljuje da će mlada dobiti rješenje za stalno. Međutim, Lekić je i krajem godine takođe imao sličnu situaciju s muzičarem.

Ne znamo da li je isti pjevač u pitanju, ali svakako je situacija zanimljiva. Postavlja se pitanje da li direktor najveće državne kompanije u Pljevljima služi za sprdnju u rodnom gradu, pa ga svako malo muzičari “prozivaju”, ili se radi o toliko bahatom čovjeku da je po svadbama počeo da dijeli državne poslove.

Gost na svadbi

Snimak kako Lekić ulazi na svadbu postao je viralan, ali je izazvao brojne komentare zbog “nezakonite najave zapošljavanja”.

“A u ponedjeljak će doći da potpiše Ugovor za stalno”, čuje se sa razglasa.

Nakon toga, uslijedio je momenat tokom kojeg se Lekić – krsti.

Nakon što je krenula lavina komentara osude ovakvog ponašanja, oglasio se Lekić.

Direktor Rudnika je očekivano demantovao da je obećao stalni posao uz riječi, da “ne postoji ni promil mogućnosti da se o radnim mjestima u našoj kompaniji raspravlja na svadbama”, kao i da se “zapošljavanje odvija isključivo u skladu sa zakonskom regulativom, predviđenim procedurama i uvijek u interesu same kompanije”.

Čitaj još:   Otkriven identitet pijanog vozača, nema njemačko državljanstvo, vozio pijan, bez dozvole, tuđi automobil

“Razmišljao sam da li uopšte da reagujem na medijsku pompu koja se bezrazložno podigla nakon video zapisa koji je nastao na jednoj pljevaljskoj svadbi, međutim, vodeći računa o ugledu kompanije, mladencima koji su ni krivi ni dužni postali predmet medijskog naglabanja, njihovim porodicama, ali i o svim dobronamjernim ljudima, reći ću samo nekoliko riječi”, kaže Lekić.

Kako navodi, krajnje je nepotrebno da se jedna, kako je nazvao, ”bezazlena šala” od strane muzičara koji je nastupao na svadbi, a koja je “i njega zatekla, uzima za ozbiljno”.

Međutim, ove riječi Lekića možda bi imale težinu da on nije za godinu zaposlio više od 300 novih radnika, a kako se navodilo, mahom partijskih aktivista. Portal AKTUELNO, potražio je odgovor od Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima da nam saopšte hoće li biti formiran predmet i utvrditi puna istina. Ono što se već pročulo, jeste da je mladoženji sa svadbe i njegovom bratu već obezbijeđen ugovor za stalno!

Čitaj još:   PROVOKACIJA U PLJEVLJIMA:"ZENGA" Mahao SRPSKOM zastavom ispred DŽAMIJE, pa napao... (video)

Situacija iz novembra 2021. godine 

Kako smo naveli i ranije se događalo da Lekić bude meta “muzičara”. Podsjetimo, u novembru prošle godine u medijima se pojavio snimak iz noćnog provoda u Pljevljima.

Tema tog videa je dio stihova koji su posvećeni Lekiću i to upravo zbog zapošljavanja, ali  “ljudi DPS-a”!?

izvor: aktuelno.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more