IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK POSTAVIO ULTIMATUM: U ponedeljak posebna sednica Skupštine RS, govori ambasador Rusije u BiH Igor KALUBUHOV… (foto, video)

Dodik je predložio da se na sednici razmatra informacija o „međunarodnoj, političkoj i bezbednosnoj situaciji – mesto i uloga Republike Srpske“.

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 02. 06. 2022… 00: 48… DODIK POSTAVIO ULTIMATUM: U ponedeljak posebna sednica Skupštine RS, govori ambasador Rusije u BiH Igor KALUBUHOV… (foto, video)

NA DODIKOV ZAHTJEV: Posebna sjednica NSRS- a…

Kolegij Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je da će 31. posebna sjednica Narodne skupštine biti održana u ponedjeljak, 6. juna 2022, sa početkom u 15 sati.

Bijeljinska BN TV je objavila da je šefovima poslaničkih klubova saopšteno na Kolegijumu da će poslanicima na toj posebnoj sjednici govoriti i ambasador Rusije u BiH, Igor Kalabuhov.

Sjednica je zakazana na zahtjev člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji je za sjednicu predložio jednu tačku dnevnog reda – “Razmatranje informacije o međunarodnoj, političkoj i bezbjednosnoj situaciji – mjesto i uloga Republike Srpske”.

Čitaj još:   HISTERIJA: Mensur pun ljubomore, Mina vrišti od plača i moli na kolenima! (foto i video)

Sjednicom Kolegija predsjedavao je, po ovlaštenju predsjednika Narodne skupštine, potpredsjednik Denis Šulić.

BONUS VIDEO: Sukob Milorada Dodika i Nebojše Vukanovića zbog napada Rusije na Ukrajinu

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more