IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOU NA DOGOVORENO PITANJE I ODGOVOR VUČIĆA: “Lavrov možda neće doći u Beograd” (foto, video)

Na pitanje da li postoji mogućnost da zbog dolaska Lavrova njemački kancelar Olaf Scholz ne dođe u najavljenu posjetu Srbiji 10. juna i da li bi to bila loša vijest za Srbiju, Vučić je rekao da bi svakako bila loša vijest…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 02. 06. 2022… 18: 48…  ŠOU NA DOGOVORENO PITANJE I ODGOVOR VUČIĆA: “Lavrov možda neće doći u Beograd” (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Bratislavi, gdje učestvuje na godišnjem “GLOBSEC 2022 Forumu”, da se komplikuje situacija oko posjete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu 7. juna.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara Pinka da li ga je neko u Bratislavi pitao nešto oko dolaska Sergeja Lavrova u Beograd i da li se komplikuje situacija oko njegovog dolaska.

“Komplikuje se situacija oko dolaska Lavarova u svakom smislu, ali nisam još spreman da o tome govorim, ali komplikuje se u svakom smislu. Pitanja su kako će da dođe Lavrov, šta… i drugo…, vidjet ćemo”, rekao je Vučić.

Čitaj još:   GRADONAČELNIK PODGORICE Ivan Vuković: Slobodni gradovi svijeta su uz Kijev... (foto, video)

Na pitanje da li postoji mogućnost da zbog dolaska Lavrova njemački kancelar Olaf Scholz ne dođe u najavljenu posjetu Srbiji 10. juna i da li bi to bila loša vijest za Srbiju, Vučić je rekao da bi svakako bila loša vijest.

“Zamislite da Scholz kaže prvo jedno pa onda da ne želi da dođe ili da ne može da dođe, bila bi loša vijest”, istakao je Vučić.

“Da li postoji za tako nešto šansa, pa uvijek postoji, ali nadam se da se to neće dogoditi. Prvo da vidimo da li će doći Lavrov, pa sve drugo. Ima i reakcija drugih zemalja”, naveo je Vučić.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more