IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA NA LETU RIM- PRIŠTINA: Dojava o bombi evakuisano 200 putnika… (foto, video)

Prijetnja bombom upućena je dok je avion bio u letu, što je izazvalo zabrinutost putnika, rekao je načelnik aerodromske policije…

PRIŠTINA: Kosovo. Crna Hronika, vijesti, petak, 03. 06. 2022… 10: 48… PANIKA NA LETU RIM- PRIŠTINA: Dojava o bombi evakuisano 200 putnika… (foto, video)

Upućena je prijetnja o postavljenoj bombi u avionu na liniji Rim-Priština. Nakon provjere aviona i prtljaga putnika, iz policije su za prištinske medije potvrdili da je dojava bila lažna.

Prijetnja bombom upućena je dok je avion bio u letu, što je izazvalo zabrinutost putnika, rekao je načelnik aerodromske policije Špend Malići.

„Oko 22 sata dobili smo informaciju o prijetnji bombom na letu iz Rima za Prištinu i odmah smo adekvatno odgovorili“, rekao je Malići, a prenosi RTK2.

Prema njegovim riječima, u avionu je bilo oko 200 putnika.

Čitaj još:   VELIKA TUGA Ranjen mladić s fotografije "simbol palestinskog otpora"...

Vijest prenosi portal Kossev podsjećajući da od izbijanja rata u Ukrajini širom regiona stižu dojave o postavljanju bombe na različite adrese.

Podsetimo, od izbijanja rata u Ukrajini u regionu stižu dojave o postavljanju bombe na različite adrese. Ove dojave su se do sada ispostavljale kao lažne, a slate su bolnicama, aerodromu u Beogradu, školama u Srbiji, Sarajevu i Prištini. Nekoliko puta su evakuisani i tržni centri u Beogradu, aerodrom u Nišu takođe, kao i objekti gde se nedavno održavao festival „Mirdita, dobar dan“, dok su pretnje stizale i rektoratu u Prištini u više navrata.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more