IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ: Protest građana zbog uklanjanja crnogorske zastave sa zgrade Opštine… (foto, video)

Zastava koja je krasila Opštinu Nikšić ukonjena prije nekoliko dana, a Opština Nikšić saopštila je da je crnogorsku zastavu sa fasade svoje zgrade uklonila po nalogu Sekretarijata za inspekcijske poslove koji je utvrdio da je postavljena suprotno Zakonu o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, nedelja, 05. 06. 2022… 10: 08… NIKŠIĆ: Protest građana zbog uklanjanja crnogorske zastave sa zgrade Opštine… (foto, video)

Podsjetimo, neočetetnička uprava grada na čelu sa potrčkom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića–Markom Kovačevićem– Šubarom na podmukao način je u četvrtak uklonila crnogorsku zastavu koja je više od godinu krasila zgradu Opštine Nikšić.

Građani Nikšića okupili su se večeras kako bi izrazili protes zbog uklanjanja zastave sa zgrade te Opštine.

Podsjetimo, neočetetnička uprava grada na čelu sa potrčkom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – Markom Kovačevićem – Šubarom na podmukao način je u četvrtak uklonila crnogorsku zastavu koja je više od godinu krasila zgradu Opštine Nikšić.

Po svemu sudeći u pitanju je mahnito nacionalističko demonstriranje sile, i prvoklasni nesojluk osvjedočenog neočetnika na čelu opštine Nikšić Kovačevića, koji je krenuo u uklanjanje crnogorskih zastava iz  ovog grada.

Čitaj još:   STIGLE VUČIĆEVE PARE: Za „srpski svet“ u Nikšiću mogu i da ne prime platu u BEOGRADU

Kao da ovaj sramni antidržavni akt nije bio dovoljan fukari iz rukovodstva Opštine, Opština Nikšić se oglasila besramnim saopštenjem u kojem govore kako je  ”zastava sa zgrade uklonjena jer je postavljena suprotno zakonu”.

Foto: Antena M

Međutim, neočetnička, izdajnička klika koja bi za ovaj akt trebalo da odgovara pred zakonom, nije objasnila zašto po istom principu ne uklone sramnu ceradu sa likom bivšeg šefa crnogorske filijale SPC Amfilohija Radovića, mrzitelja Crne Gore i Crnogoraca koji je za života bio poznat pod nadimkom SOTONA.

Marko Kovačević: Ajde četničiću sad skloni i ceradu sa likom Amfilohija!

Građani Nikšića i dalje čekaju sprovođenje odluke Sekretarijata za inspekcijski nadzor Opštine Nikšić, koji je još prije više od godinu i po naložio uklanjanje cerada sa likom Amfilohija Radovića sa fasada stambenih zgrada, koje su, bez odobrenja stanara i nadležnog opštinskog organa, postavljene radi provokacije građana koji u preminulom operativcu SPC vide sijača mržnje i negatora Crne Gore.

Mnoštvo čitalaca kontaktiralo je portal Aktuelno uz zahtjev da javno ponovimo pitanje predsjedniku Opštine Nikšić Kovačeviću i nadležnoj inspekciji – kad će skinuti mušeme sa likom mrzitelja Crne Gore Amfilohija Radovića– Sotone, sa nikšićkih zgrada?

Čitaj još:   FAŠIZAM U BEOGRADU: Napad na prostorije Žena u crnom, grafiti podrške zločincu Ratku Mladiću uz "četiri S"... (foto)
Ima li države da skloni ovo ruglo?

BONUS VIDEO: Uklonjena crnogorska zastava sa zgrade Opštine Nikšić 2.6.2022.

izvor analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more