IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nedovoljno fokusiran, Bik iznenađen, Blizanci se prilagođavaju, Rak umoran, Lav ima udvarače, Djevica netolernatna, Vaga spremna na nove izazove, Škorpija osjeća pritisak, Strijelac bez problema, iskušenja pred Jarčevima, a Ribama se otvaraju finansije. Ovo je dnevni horoskop za 07. 06. 2022. godine…

OVAN
POSAO: Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Napetost.

BIK
POSAO: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
LJUBAV: Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

BLIZANCI
POSAO: Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprijekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.
LJUBAV: Imate dobar emotivni predosjećaj, a ljubavna igra je najljepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rješenje za sve tekuće probleme.
LJUBAV: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Djelujete šarmantno i privlačno na partnera ili umijete vješto da zavedete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Ukočenost.

LAV
POSAO: Nalazite se u dobroj psiho-fizickoj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osjećate.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Čitaj još:   DRASTIČNA PROMJENA, NIKADA MUŽEVNIJI: Božo Vrećo, haljinu i štikle zamijenio RADNOM UNIFORMOM... (foto)

DJEVICA
POSAO: Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
LJUBAV: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvijek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE: Nesanica.

STRIJELAC
POSAO: Raspolažete ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Zato, nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.
LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.
LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 9. jun 2019. godine

VODOLIJA
POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
LJUBAV: Planirajte neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE: Počnite sa rekreacijom.

RIBE
POSAO: Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što osjećate jer to će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more