IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Spriječeni da ZAPALE CRNOGORSKI BAJRAK, nasrnuli na vlasnika ZASTAVE… (video)

Prije nekoliko dana nepoznati muškarac spriječio je dvojicu mladića u Budvi da zapale crnogorsku državnu zastavu.

On se tu zatekao dok su je postavljali na kontejner za smeće u namjeri da je zapale. Odmah je reagovao, skinuo zastavu sa kontejnera i zaputio se prema svom vozilu. Došlo je do rasprave, a mladići su nasrnuli na njega. Došlo je do obračuna, a teže posljedice su, ipak spriječene.

Zastava nije zapaljena…

Nažalost, očekivano je da se ovako nešto dogodi u Budvi, jer je neočetnik i svetosavac koji njome gospodari zadnjih par godina Marko Bato Carević pretvorio u Srpsku autonomnu oblast (SAO), gdje je paljenje državnih zastava normalna stvar.

Snimak incidenta pojavio se na društvenoj mreži Fejsbuk na profilu D. I. On je napisao da je, prema njegovim saznanjima, momak koji je spriječio paljenje crnogorske državne zastave iz Nikšića.

Čitaj još:   BUDVA: Ko je Marko Ljubiša Kan uhapšeni Škaljarac, nekoliko puta bio na meti napadača, ima debeo dosije... (foto)

Pobjedi je u Upravi policije nezvanično rečeno da istražuju ovaj slučaj.

– Prema raspoloživim informacijama, građanin je na privatnom posjedu imao zastavu. Prolaznik je mislio da će da je zapale, a oni tvrde da im to nije bila namjera. Istraga je u toku i okolnosti događaja će biti rasvijetljene – kazao je izvor Pobjede.

Na snimku se vidi da je događaju svjedočilo više muškaraca, kao i da većina nije reagovala.

izvor pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more