IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„DŽABA SE RUSKOM KEPECU UVLAČIŠ U…“: Nakon Dodikove čestitke Putinu gore društvene mreže, stižu reakcije sa svih strana… (foto, video)

Ne stišavaju se reakcije nakon čestitke člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika upućenoj predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 11: 38… „DŽABA SE RUSKOM KEPECU UVLAČIŠ U…“: Nakon Dodikove čestitke Putinu gore društvene mreže, stižu reakcije sa svih strana… (foto, video)

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu i “bratskom narodu Ruske Federacije” 12. juni – Dan Rusije i poručio da su neraskidive veze dva naroda bez obzira na sve današnje izazove.

Dodik je izrazio uvjerenje da će se tradicionalno prijateljski odnosi, koje odlikuje otvorenost i strateško partnerstvo, uspješno razvijati i u budućnosti u obostranom interesu.

“Ruski i srpski narod povezuju tradicionalno prijateljstvo, duboke kulturne i duhovne veze. Uvjeren sam u nastavak naše saradnje i dobrih odnosa na dobrobit ruskog i srpskog naroda”, poručio je Dodik, a nekoliko dati nakon čestitke sličnu je poruku poslao i na Twitteru.

Čitaj još:   NOVA AFERA: “TOLIKO SU SE NAKRALI DA KUPUJU STANOVE I SVOJIM LJUBAVNICAMA”

No, nakon toga uslijedile su brojne oštre reakcije poput one da je Dodik prestane sa ulvačenjem Putinu i vrati pokradeni novac.

“Slobodna Bosna” izdvojila je nekoliko najzanimljivijih…

izvor (SB)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more