IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EDIN Džeko nakon remija u Podgorici s Crnom Gorom: Svaki bod je bitan, ovo je izjednačena grupa… (foto, video)

Kapena i najbolji igrač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine kazao je da je bod iz Podgorice koji je njegova selekcija osvojila u u 3. kolu UEFA Lige nacija važan u borbi za prvo mjesto…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 00: 38… EDIN Džeko nakon remija u Podgorici s Crnom Gorom: Svaki bod je bitan, ovo je izjednačena grupa… (foto, video)

EDIN Džeko: Primljeni gol pokazuje da nismo iskusni, u takvim situacijama se pravi faul…

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko ističe da ostaje žal zbog propuštene prilike da se savlada Crna Gora u Podgorici.

Zmajevi su rezultatom 1:1 remizirali protiv Crne Gore, a Edin Džeko je igrao od starta iako je imao problema s povredama proteklih dana.

“Mislim da sam ne samo ja, već su i ostali momci stisnuli zube. Kraj je sezone i čeka se odmor. Odigrali smo puno utakmica i to se vidjelo na kraju. Još jedna je ostala, treba stisnuti zube i odigrati”, rekao je Džeko, a onda se osvrnuo na utakmicu protiv Crne Gore.

“Ako ne možeš da pobijediš, nemoj izgubiti. Svaki bod je bitan, pogotovo u ovoj grupi, koja je izjednačena. Vidite da je i Rumunija pobijedila Finsku. Moram reći da je Crna Gora u prvom poluvremenu imala par dobrih šansi. Sve je otvoreno, uzeli smo bod i vraćamo se kući. Za tri dana u Zenici očekujem dobru utakmicu”, kazao je Džeko, koji je večeras protiv Crne Gore igrao do 79. minuta.

Čitaj još:   PODGORICA: Krivične prijave protiv Mandića, Kneževića i Bulatovića... (foto)

“Crna Gora je imala nekoliko šansi, ali totalno smo kontrolisali igru u drugom dijelu. Gol koji smo primili pokazuje da nema iskustva, jer se u ovakvim situacijama pravi faul na 70 metara od gola i ništa se ne desi”, dodaje Džeko.

Napadač Intera je otkrio zamisli selektora Ivayla Peteva pošto je centralnog veznog nogometaša Radeta Krunića stavio u vrh napada.

Za kraj, kapiten Zmajeva je pozvao publiku da dođe u Zenicu u utorak i podrži nogometaše BiH protiv Finske.

“Još tri dana imamo da spremimo utakmicu. Igramo kući, pred svojim navijačima i nadam se da će doći u što većem broju jer momci to zaslužuju i ekipa to treba”, zaključio je Džeko.

Crna Gora i Bosna i Hercegovina remizirali su večeras u Podgorici rezultatom 1: 1…

Čitaj još:   RAT NA KORDINATAMA PODGORICA- BEOGRAD: Krivokapić otkrio šokantne detalje kako je Vučić ucjenjivao Crnu Goru... (foto, video)

BONUS VIDEO: Miralem Pjanić nakon remija 1: 1 sa Crnom Gorom…

Izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more