IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”STVARI IZMIČU KONTROLI”: GRADONAČELNIK PODGORICE POZVAO BENJAMINU KARIĆ NA HITAN SASTANAK NAKON ”PROVOKACIJA” NA UTAKMICI… (foto)

Nakon što su crnogorski navijači na simpatičan način sinoć „provocirali“ bosanskohercegovačke uvikujući „Burek sa sirom“, ovaj „sukob“ dobio je i šire razmjere.

Naime, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na Twitteru je prozvao gradanačelnicu Sarajeva Benjaminu Karić da reagiraju jer „stvari izmiču kontroli“.

  • Uvrede na nacionalnoj osnovi prijete da  trajno naruše naše inače dobre odnose. Predlažem hitan sastanak prije nego ovo eskalira – napisao je Vuković uz smajli emotikon.

Ubrzo je stigao i odgovor Karić:

  • Pobratime Vuković, čekamo vas za degustaciju na Baščaršiji.

Vuković je prihvatio poziv.

  • Dogovoreno. Imajući u vidu ozbiljnost trenutne situacije, a u želji da doprinesem normalizaciji prilično narušenih odnosa, predlažem da na meniju ne bude bureka sa sirom– naveo je Vuković, a gradonačelnica Karić predložila je i meni:

“Predlažem porciju bureka sa sjeckanim ili faširanim mesom jer treći ne postoji”.

  • Utakmica između reprezentacije  Bosne i Hercegovine i Crne Gore potvrdila je dvije stvari i to da sve pite su pite, samo je burek pitac i da su naše dvije zemlje prijateljski naklonjene jedna prema drugoj.  Posebno sam ponosna na jake veze Sarajeva i Podgorice uvjerena da će one biti još čvršće i da ćemo još dugo na našim druženjima imati dilemu burek– sjecani ili faširani  Ivan Vuković– napisala je Karić na Facebooku uz smajli emotikon…
Čitaj još:   SRAMAN I KUKAVIČKI ČIN: "Gradonačelnika Podgorice napao Momčilo Kukuličić, poznati ŠOVINISTA i NASILNIK, a Mandićev DF još jednom..."
  • izvor: hajat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more