IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE LETI „Soko“ pao: Van saobraćaja dve od tri garniture brzog voza za Novi Sad… (foto, video)

Nakon kamenovanja brzog voza “Soko” u Zemunu, “Srbija Voz” saopštio je da će garniture ostati u redovnom saobraćaju. Ipak, navodi iz tog saopštenja ne važe u praksi…

NOVI SAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 15. 06. 2022… 00: 38… NE LETI „Soko“ pao: Van saobraćaja dve od tri garniture brzog voza za Novi Sad… (foto, video)

Polazak za Novi Sad planiran za 9: 00 je, kao i nekoliko prethodnih dana, obavio voz koji umjesto na InterCity, vozi na Regio Expres linijama.

Iako je na sajtu i aplikaciji „Srbija Voza“ naglašeno da se ovaj polazak obavlja novim brzim vozom, na Železničkoj stanici Beograd Centar, putnike je na 4. koloseku dočekao „običan voz“.

Čitaj još:   VUČIĆEV OMILJENI LJEKAR "Branimir Nestorović" HUŠKA NA RAT: "Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, skupljamo pare i..." (foto, video)

Na pitanje zašto je umjesto “novog” na ovom koloseku postavljen “stari” voz, osoblje zaposleno na stanici odgovorilo je konstatacijom- da su “dve od tri garniture ‘Soko’ voza u defektu i van saobraćaja”, i da nisu željeli da otkriju više detalja.

Ni osoblje voza nije bilo rečitije, od njih smo saznali da ovakvo stanje traje “već danima”…

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more