IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan željan druženja, Bik traži podršku, Blizanci pronalaze kompromise, Rak osjetljiv, Lav „bacio oko“ na Djevicu, Vaga i Škorpija nemaju probleme, Strijelac vodi zdrav život, Jarac u sve boljoj finansijskoj situaciji, Vodoliji i Ribama treba više odmora. Ovo je dnevni horoskop za 17. 06. 2022. godine.

OVAN
POSAO: Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promijenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.
LJUBAV: Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare u narednom periodu.
ZDRAVLJE; Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završićete sa nevjerovatnom lakoćom.
LJUBAV: Preosjetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer možda je baš u vama je problem.
ZDRAVLJE: Osjećate se umorno.

BLIZANCI
POSAO: Vaša okolina primjećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku, samo je zatražite.
LJUBAV: Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamjerali ste mu na mnogo manjim greškama. Trgnite se i razdvojite emotivni i poslovni život bar na sat vremena dnevno.
ZDRAVLJE: Ne ignorišite tegobe koje imate, već posjetite lekara.

RAK
POSAO: Puni ste pozitivne energije i niste svjesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima.
LJUBAV: Osoba koju do sada niste primjećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primjetili da ste sve češće u njenoj blizini.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte hladne napitke.

LAV
POSAO: Imate šansu da svoje ideje sprovedete u djelo. Imaćete podršku od jedne osobe u koja je veoma cijenjena pa prihvatite tu podršku!
LJUBAV: Ljubavni život krenuo je uzlaznom linijom. Veza koju ste započeli sasvim sigurno može da preraste u nešto značajnije.
ZDRAVLJE: Počnite sa nekim aktivnostima.

Čitaj još:   DRITAN NEĆE govoriti tokom komemoracije i dženaze žrtvama genocida u Potočarima... (foto)

DJEVICA
POSAO: U proteklom periodu ste vrijedno radili, a sada samo ubirate plodove. Možete otići na zasluženi odmor ili bar isplanirati jedan.
LJUBAV: Naglašena strastvenost vuče vas ponovo u neku avanturu, samci dobar dan je za vas. Vi zaljubljeni, nijeste zainteresovani za velike promjene.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

VAGA
POSAO: Niste zadovoljni poslovnom situacijom i krivite druge za svoj neuspjeh. Pokušajte da budete objektivni i da se malo trgnete.
LJUBAV: Djelujete odsutno i voljena osoba pokazuje zabrinutost. Nemojte dozvoliti da bilo šta utiče na vaš ljubavni život. Svi mi imamo probleme.
ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.

ŠKORPIJA
POSAO: Sve vam polazi za rukom, a imate i sjajnu komunikaciju sa nadređenima. Zadovoljni ste i po pitanju finansijske situacije. Radite danas što bolje možete.
LJUBAV: Ukoliko imate neke namjere o tome da unaprijedite emotivnu vezu, važno je da partnera obavjestite o tome. Nemojte da vaše namjere partnera obore s nogu.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

STRIJELAC
POSAO: Pred vama je sjajan period koji će kroz izazove donijeti veliki uspjeh. Važno je da budete potpuno opušteni i da uživate u ljubavi.
LJUBAV: Nemojte odugovlačiti sa donošenjem važne odluke jer voljena osoba može izgubiti strpljenje, a to vam sada nikako ne bi trebalo.
ZDRAVLJE: Šetnja će vam prijati.

JARAC
POSAO; Vaša inteligencija će doći do izražaja. Na vrijeme ćete izbjeći eventualne probleme ili teškoće. Budite opušteni i radite najbolje što umijete.
LJUBAV: Uspjećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Lijep dana bi danas mogao da bude za vas.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

Čitaj još:   Vic Dana Hem plava hem policajka...

VODOLIJA
POSAO: Niste dobro organizovani, a ideje koje imate nikako ne možete da sprovedete u djelo. Potražite pomoć bliskog saradnika.
LJUBAV: Na veoma lak način možete da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se već neko vrijeme dopada. Ne propustite priliku za razgovor.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

RIBE
POSAO: Ako razmišljate o promjeni posla, mogli biste iznenada da dobijete ponudu oko koje se nikako ne treba dvoumiti.
LJUBAV: Partner je izuzetno tolerantan prema vama i trudite se da to ne zloupotrijebite. Imate sreće više nego obično.
ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more