IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Kadić podrškom Leposavićevim životnim stilom, pokazao da zaslužuje Vladu Abazović- Joković… (foto)

Odličan je ovaj novi direktor FZO! Čiji li je kadar?, upitao je potparol Socijaldemorkata Nikola Zirojević…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 16. 06. 2022… 19: 38… NIKOLA Zirojević: Kadić podrškom Leposavićevim životnim stilom, pokazao da zaslužuje Vladu Abazović- Joković… (foto)

Mada, podrškom Leposavićevim i Kneževićevim (“uzornog Dritanovog policajca” Petra) svjetonazorima Kadić je pokazao da zaslužuje i Abazovića i Jokovića, ocijenio je  portparol Socijaldemorkata Crne Gore Nikola Zirojević povodom imenovanja Vuka Kadića za direktora Fonda za zdravstveno osiguranje

“Reklo bi se da i novi premijer (i formalni i neformalni) ima istog poslodavca kao i prethodni- Jovana Mićovića. Da li će Kadić, u skladu sa svojim sistemom vrijednosti, narediti nabavku dovoljnih količina tamjana da se okade opštine po Crnoj Gori?

Čitaj još:   NIJEMAC OGORČEN CIJENAMA U HRVATSKOJ: Supruga, dvoje djece i ja platili smo ručak gotovo 700 kuna (90 eura)... (foto, video)

Da neće možda, kao prvog saradnika, a ugledajući se na premijera Abazovića, dovesti Vladimira Leposavića, na radost partija iz doskorašnje opozicije?

Mada, podrškom Leposavićevim i Kneževićevim (“uzornog Dritanovog policajca” Petra) svjetonazorima Kadić je pokazao da zaslužuje i Abazovića i Jokovića”; poručio je Zirojević. 

Jasno je, kako navodi da “Vlada Abazović- Joković nema ništa bolju agendu od Vlade Krivokapić-Abazović. Naprotiv! Jednako su loše. Samo što je ova druga nešto umivenija. A samim tim i opasnija”…

izvor Kodex. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more