IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREOBJEGLI IZ KALIFORNIJE U CRNU GORU: Uskoro odluka o izručenju američkih državljana, osumnjičeni za zloupotrebu… (foto)

Američki državljani trenutno se nalaze u ekstradicionom pritvoru i očekuje se da će sudija za istrage uskoro da donese odluku o njihovom izručenju…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, četvrtak, 16. 06. 2022… 09: 38… PREOBJEGLI IZ KALIFORNIJE U CRNU GORU: Uskoro odluka o izručenju američkih državljana, osumnjičeni za zloupotrebu… (foto)

Uskoro se očekuje odluka o izručenju troje američkih državljana jermenskog porijekla, Ričarda Ajvazjana, njegove supruge Marijete i Tamare Dadijen, koji su uhapšeni u Crnoj Gori

Prema našim informacijama, njih potražuje američka država Kalifornija zbog sumnje da su oštetili budžet države tako što su na nezakonit način pribavili višemilionske iznose iz fondova za pomoć firmama i fizičkim licima tokom pandemije kovida.

Pored njih, osumnjičeno je još osam osoba koje se nalaze u Kaliforniji i na slobodi su.

Čitaj još:   SKANDAL: Dalmatinac ovako dočekuje goste STOKO BOSANSKA...

Kako Standard saznaje, njih troje su tokom trajanja postupka pobjegli u Crnu Goru i odsjeli u Porto Montenegro, ali su ih američke vlasti locirale i crnogorskim vlastima poslale potjernicu putem interpola, nakon čega su osumnjičeni uhapšeni.

Ovi američki državljani trenutno se nalaze u ekstradicionom pritvoru i očekuje se da će sudija za istrage uskoro da donese odluku o njihovom izručenju.

izvor Standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DIV SA DARDANELA- ARHITEKTONSKO ČUDO KOJE SPAJA EVROPU SA AZIJOM: Ćuprija preko moreuza Dardaneli, otvara se 26. februara... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more