IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan sklon samokritici, Bik pokazuje nezainteresovanost, Blizanac voli dobre izazove, Raku slijede uzbudljivi dani, Lav neozbiljan, Djevici moguć zanimljiv susret, Vaga ima problem sa fokusiranjem, Škorpija u centru pažnje, Strijelcu finansijske pogodnosti, Jarac misli na sebe,  Vodolija nerealna, a Ribe spremne na dogovore. Ovo je dnevni horoskop za 20.06.2021. godine.

OVAN
Posao: Trenutno ste pod izgovorom da nećete da se bavite nebitnim stvarima u svom životu. Po srijedi je ovde povrijeđen ego, koji vam pravi mnogo lošu energiju. Prevaziđite ove probleme u hodu, jer vi ste bolji nego što se prikazujete trenutno.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate zanimljivu osobu ovaj put. To može da bude jedna Vaga ili Škorpija. Uživajte u poslijepodnevnim časovima.
Zdravlje: Pazite se stresnih situacija.

BIK
Posao: Ponekad vam se čini da vam energija protiče bez većeg smisla i na jedan nepošten način. Smatrate da radite posao ispod svog nivoa i to vam teško pada, jer ste po prirodi buntovni.
Ljubav: Imate utisak da ste sa osobom koja se malo više udaljila od vas. U pitanju može biti nesporazum, koji ne želite da rasčistite, jer imate isuviše jak stav.
Zdravlje: Predio oko grla može biti problematičan.

BLIZANCI
Posao: Borba koju ste imali nije bila ni malo laka ali vi ste neko ko je u stanju da sačeka svojih pet minuta i naglo donese važnu odluku. To može upravo danas da se desi. Pokušavate da sumirate dobre utiske.
Ljubav: Oni koji su sami ne žele trenutno jaču vezu. Skloni su flertu ili površnosti. Budite strpljivi, jer vaše vrijeme dolazi.
Zdravlje: Problem sa disajnim organima.

RAK
Posao: Koliko ste spremni da potrošite toliko ćete u sljedećem momentu imati veći motiv da zaradite mnogo više novca. Što se tiče priliva možete da odahnete. Imate solidnu finansijsku situaciju ovaj put.
Ljubav: Niste se nadali pozitivnim ljubavnim promjenama, koje su se same namjestile kroz komunikaciju sa suprotnim polom.
Zdravlje: Može na kratko da se pogorša.

Čitaj još:   DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA...

LAV
Posao: Ukoliko pripadate trećoj dekadi znaka Lava, imaćete u suštini, još ponešto da zavržite i nećete rastezati sa tom svojom odlukom. Poslušaćete savjet starijih kolega koji su imali slične probleme.
Ljubav: Možete da sretnete osobu koja je po godinama možda malo starija od vas. U suštini, radi se o izgrađenoj ličnosti, koja vam nosi mnogo više pozitivne energije.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

DJEVICA
Posao: Ukoliko ste student ovih dana ćete imati dosta prijatnih iznenađenja, koje vam donose planete u vašem polju studija. Možete brzo rješiti problem koji imate kada su u pitanju teški ispiti.
Ljubav: Koliko bude bilo trzavica u toj mjeri budite spremni da se opustite tokom ovih dana, jer vi to zaslužujete.
Zdravlje: Pazite na izbor hrane koju jedete.

VAGA
Posao: Ukoliko vam se pruži šansa za nešto više niko vam neće osporavati ideje, koje vam se pružaju na nesvakidašnji način. Finansijski ne stojite loše još uvijek možete da sastavite, kraj sa krajem.
Ljubav: Možete da budete sretne ruke ukoliko se radi o jednom, Biku jer se odavno već naslućuju određene simpatije od ove osobe.
Zdravlje: Osjećate se pomalo rastrzano.

ŠKORPIJA
Posao: Vaša ratoborna priroda ne može da se prepozna već sa početka dana. Imate dovoljno dobar stav i to imponuje ljudima u vašem okruženju ovaj put. Ostaćete dovoljno odlučni za nove korake u svom poslovnom segmentu.
Ljubav: Pokušajte da se opustite šta god se bude desilo u vašem emotivnom životu. Vi zaslužujete sve najbolje pa se nadajte solidnom raspoloženju.
Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

STRIJELAC
Posao: Uveliko razmišljate o privatnom biznisu. Ne želite da trpite autoritet i šefove, koji vam nosu ni do koljena. Imate svoj stav i ne želite više da se osjećate kao gubitnik.
Ljubav: Pomalo ste pod uplivom planeta neumjereni u svojim željama. Povedite računa sa kim se spajate i ko je trenutno u vašim mislima.
Zdravlje: Nedostatak kalcijuma.

JARAC
Posao: Kod vas se uviđa mnogo borbe, kada je novac u pitanju. Ne želite ništa da prepuštate slučaju, ali ste jaki u svom stavu da treba da uspijete. Izdržaćete mnogo toga na putu kojim ste krenuli.
Ljubav: Ukoliko ste sami, možete osobu upoznati u teretani ili u nekom welnes centru. U suštini radi se o ratobornoj osobi a može po svemu sudeći biti rođena u znaku Ovna.
Zdravlje: Povedite računa o svojoj fizičkoj aktivnosti.

Čitaj još:   DANAS I VEDRO I OBLAČNO: Vrijeme prvo kiša, sutra sunčano do 32 C, u utorak i srijedu mogući lokalni pljuskovi... (foto)

VODOLIJA
Posao: Ukoliko se bavite trgovinom ili imate samostalnu trgovinsku radnju, možete da odahnete, jer će vam se transakcije isplatiti kroz vrijeme koje dolazi. Budite pažljivi u pregovorima sa osobama koje se tek pojavljuju u vašem poslovnom segmentu.
Ljubav: Na granici ste da raskinete ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi. Oni koji su slobodni još se ne očekuje konkretno nešto na vidiku.
Zdravlje: Posjetite stomatologa.

RIBE
Posao: Oni koji su stidljivi po prirodi mogu, izuzetno loše da prođu kroz ovaj naredni period. Od vas se traži da javno iskažete svoje mišljenje. Budite dovoljno u fokusu koji vam se nudi ovaj put.
Ljubav: Postavka trenutnih planeta, koje vam dovode partnera na velika vrata, mogu da donesu i iluziju kroz planete Neptun. Pazite sa kim se spajate.
Zdravlje: Povedite računa o reproduktivnim organima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more