IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako izgleda ubica Minje Šakovića… (foto)

Ubica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, u trenutku izvršenja ovog zločina, kako se vidi na izuzetim snimcima sa nadzornih kamera, na sebi je imao bijelu košulju dugih rukava i bijeli kačket…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 19. 06. 2022… 21: 28… EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako izgleda ubica Minje Šakovića… (foto)

Prve informacije govorile su da je ubica Šakovića sjedio u istom restoranu, sto do žrtve. Međutim, zbog meteža koji je nastao te noći i haotičnog stanja, neke informacije pogrešno su interpretirane. Nakon što je policija uzela izjave očevidaca, utvrđeno je da je ubica zapravo prišao stolu Šakovića iz pravca Starog grada.

Podsjetimo, visokopozicionirani član škaljarskog klana Minja Šaković ubijen je u petak 20 minuta prije ponoći u ugostiteljskom objektu Korkovado u Budvi, kod bedema Starog grada. On je, prema saznanjima Standarda, te večeri sjedio sa prijateljima Ognjenom Kažanegrom, Đurom Ivanovićem i Vjekoslavom Lambulićem, koji su ga kako se navodi, upozoravali na sumnjivo lice u blizini.

Ubica je, kako saznaje Standard, prišao do stola i u potiljak Šakovića koji je sjedio leđima okrenut, ispalio više hitaca, nakon čega se dao u bjekstvo. Kako tvrde očevici, krv je prštala svuda, čak i po Šakovićevim prijateljima, pa se u prvim trenucima nije znalo da li su i oni ranjeni.

Čitaj još:   ESAD Rastoder: ERVINA Ibrahimovića za premijera CRNE GORE... (foto)

Snimci nadzornih kamera pokazuju da je ubica nakon pucnjave hitro pobjegao pored hotela ”Mogren”, a zatim pored obližnje prodavnice i izgubio se između stambeno-poslovnih zgrada.

Kako se navodi, policija je pronašla pištolj iz kog je pucano, kao i košulju i kačket koje je ubica prilikom bjekstva odbacio.

Standard saznaje da je ispitivano više osoba, među kojima i jedan strani državljanin, ali za sada ne postoji sumnja da je iko od njih umiješan u slučaj.

Prilikom ubistva Šakovića, na licu mjesta bio je veliki broj ljudi koji su se razbježali u panici, te je gužva ubici olakšala bjekstvo.

Prema nekim informacijama, Šaković je često boravio u Budvi, gdje je iznajmio restoran Old Fisherman's Pub. Njegov život više puta je bio u opasnosti, zbog čega je u posljednje vrijeme živio prilično izolovano.

Šaković koji je važio za visokopozicioniranog člana “škaljarskog” klana, bio je u višegodišnjem sukobu sa suparničkim “kavačkim” klanom, te se sumnja da je više puta bio njihova meta likvidacije.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja.

Čitaj još:   EKSKLUZIVNO, KRIVOKAPIĆ PRELOMIO: Nema mjesta za Kneževića, Medojevića i Mandića u novoj Vladi!!! (foto)

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more