IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Pregleda dana”: Ko ode na more, kajaće se, ko ne ode, kajaće se… (foto, video)

U državi bez vlade, bez jasne politike, bez većine institucija sa pravosuđem koje radi na odloženo, sa kako piše u Vesićevom kolumni, novim oročenim gradonačelnikom, ljeto dobro dođe da se raspuštenost prekopira i u pravo stanje… 

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 19. 06. 2022… 00: 28… “Pregleda dana”: Ko ode na more, kajaće se, ko ne ode, kajaće se… (foto, video)

Čuli smo- ko ode na more, kajaće se. Ko ne ode, kajaće se- istakao je Goran Dimitrijević na početku “Pregleda dana”.

– Kada vam u novembru voda u bojleru bude hladna, a stan u mraku, za to ne pominjite Vučića, isto kao i Mihajlovića ili Grčića, nego vašu Asprovaltu, Buljarice ili Antaliju. Uz predsednika, još neko vrijedno radi makar više i nemao zvaničnu funkciju. Pisaće kolumne, knjige i vrebaće da se vrati u Stari dvor u velikom stilu. Sve drugo bilo bi ispod njegovih želja i ambicija- dodao je on.

Čitaj još:   VELIKI PRAZNIK Kurban hadžijski bajram je u srijedu, poznato vrijeme klanjanja bajram- namaza... (foto, video)

– A do septembra se neće desiti ništa, i ako dobijemo vladu, a sva je prilika da je nećemo dobiti i koga to uopšte i zanima. Građane Srbije sigurno ne, njima je ovako dobro. A televizijski duel, zabava miliona, stiže nam u ponedeljak na javni servis Vojvodine. Prenosiće i Pink. I ljeto može da počne- zaključio je GORAN Dimitrijević…

BONUS VIDEO: NewsMax Adria- Cela Emisija- 18.06.2022.

Izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more