IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sreten VUJOVIĆ: ŽENA- ČETNIK I SPORT…

Brat građanske aktivistkinje Maje Miličković dobija poziv od  sudije za prekršaje zbog  istog razloga zbog kojega je njegova sestra dobila krivičnu prijavu. Naime Maja Miličković je kriva što su joj se vratne žile našle na ”pogrešnom” mjestu, ispod teškog poklopca ćivota, a njen brat je kriv što se nagutao suzavca koji je sadašnji premijer   tzv. srpskog sveta isporučio građanima Crne Gore,  kada je na Cetinju uhelikopteričen pop Jadonikoje!

„Vuk na ovcu svoje pravo ima, ka tirjanin na slaba čovjeka!“

Kada se malo bolje razmisli, samoproklamovana Žena- četnik, iliti manastirka „petoručica“, pri čemu se  ne mogu zanemariti ni zasluge u petom resoru (č)etničkog čišćenja, je u oblasti sporta postigla zavidne rezultate!

Mislio sam da  u  atletici nemamo uspješnijih sportista od  uvaženog Furtule i Vukovićke! Međutim, ne lezi vraže, osim što su pripadnici Srpske paravojne crkavice (SPC) pokazali neviđeni talenat u „legalizaciji“ opljačkane crnogorske sakralne imovine i drugih nekretnina, upravljanja privrednim i političkim tokovima,  u svim mogućim i nemogućim nivoima, uključujući dakako i ginekološke opservacije taja Gnojka, koji se tako kandidovao za Nobelovu nagradu „otkrićem“ da plod majčine utrobe ne pripada majci i da je majka ustvari samo neka vrsta hodajućeg „inkubatora“!

Nedavni napad na građansku aktivistkinju Maju Miličković, pokazao je da Žena-četnik, boraveći u crkvenim krugovima nije zapostavila sport,  počev od „borilačkih vještina“ udaranja vjernika poklopcem ćivota po vratnim žilama, do olimpijskog šprinta na 500 metara, komandosa Srpske paravojne crkavice (SPC)!

Čitaj još:   KO BI SE OVOME NADAO: Danas do 14 stepeni C, sutra veče kiša i snijeg, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana je... (foto)

Naime dok je Maja Miličković boravila u cetinjskoj hitnoj pomoći radi pružanja neophodne medicinske pomoći, komandosi SPC su postigli rekord vascijelog „srpstva“ u šprintu na 500 metara, kolika je otprilike distanca od Manastira do policijske stanice, kako bi predali krivičnu prijavu protiv đevojke koja za malo  nije ostavila svoju glavu na prsi uhapšenog Cetinjskog Sveca! Ovaj ateletski „podvig“ je stvarno vrijedan divljenja!

No, da čudima u  našoj Crnoj Gori  nema kraja, svjedoči i podatak da ni policija ne zaostaje za gore pomenutim „šampionima“! I pored pokrenutog postupka protiv visokopozicioniranog policijskog službenika, koji u audio zapisu  tvrdi da pod kontrolom drži  nekolike kriminalne grupe spremne da „zapale Cetinje“, naša policija  još „trenira strogoću“, i umjesto da procesuira komandose Srpske paravojne crkavice (SPC), zbog napada na Miličkovićku, oni doprinose daljem šikaniranju te familije.

Tako brat građanske aktivistkinje Maje Miličković dobija poziv od  sudije za prekršaje zbog  istog razloga zbog kojega je njegova sestra dobila krivičnu prijavu. Naime Maja Miličković je kriva što su joj se vratne žile našle na ”pogrešnom” mjestu, ispod teškog poklopca ćivota, a njen brat je kriv što se nagutao suzavca koji je sadašnji premijer   tzv. srpskog sveta isporučio građanima Crne Gore,  kada je na Cetinju uhelikopteričen pop Jadonikoje!

Sve neodoljivo asocira na priču u kojoj je vuk na potoku pio uzvodno, a jagnje nizvodno! Kako bi imao pravo pojesti jagnje optužio ga je kako mu muti vodu, premda nizvodna pozicija jagnjeta nikako ne može mutiti vodu uzvodno! Jednostavnije je procesuirati  sve Crnogorce i Crnogorke zbog patriotizma kada mi već nijesmo kadri procesuirati veleizdajnike, koji svoje veleizdajništvo proglašavaju političkim stavom i programom!

Čitaj još:   VESNA Bratić će, IZGUBITI sve sporove sa direktorima...

Srećna  nam sloboda Crnogorci! Stvarno je osvježilo da nas trese polarna jeza evo gotovo dvije godine!

Piše: Sreten Vujović

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more