IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Čedomir JOVANOVIĆA: Otkrio napitak koji ga je digao iz mrtvih… (foto, video)

Progovorio šta ga je diglo iz mutvih! PIO JE SVAKO JUTRO ČAROBNI NAPITAK, IZBACUJE SVAKI OTROV IZ TIJELA…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20. 06. 2022…  13. 03… Čedomir JOVANOVIĆA: Otkrio napitak koji ga je digao iz mrtvih… (foto, video)

Čedomir Jovanović šokirao je pričom o tome kako se, na neobičan način, oporavlja od trostruke upale pluća izazvane koronavirusom.

ČEDO Jovanović tvrdi da je spas našao u čudnom tretmanu koji je otkrio u jednom selu kod Bajine Bašte.

Najčudnije je što ovaj princip podrazumeva i ispijanje petroleja.

  • Svako jutro popijem malu kašiku petroleja, sa uljem od ekstrakta zelenog oraha. Taj petrolej penetrira duboko u tkiva, u organe, dok je ulje od oraha jak antioksidans. Ja čistim tako svoju jetru. Poslije toga ide tintura za želudac, pa imela, pa ide jetra– žuč tintura, pa ide biotik, pa ide cirkulacija, sve to po kap za kilogram težine, pa “nervi jedan” i “nervi dva” za opuštanje i regeneraciju, to uzimam u tandemu i osjećam se mnogo bolje. Nisam još završio program, ali sam izbacio otrove iz svog tijela– ispričao je Jovanović za “TV5 Užice”.
Čitaj još:   NIKO NIJE OČEKIVAO: Velež ostao bez predsjednika kluba, ostavka Šemsudina Hasića... (foto)

On je objasnio kroz šta je sve prošao oporavljajući se od teške bolesti. Na ideju je došao nakon što mu je u Kotoru pozlilo na ulici, kada je izgubio vid i dobio visok pritisak…

  • Devet mjeseci sam bio na kortikosteroidima. To je kod mene postalo autoimuno. Kad se skinem sa lijekova, to organizam doživljava kao da mi se korona vrati. Agonija! Pomislio sam: Zar ja treba da budem sahranjeni mrtvac, umesto da budem oslonac svojoj porodici? Da budem kamen za vratom djeci i Jeleni? Da ne mogu da skijam, da vozim, da ronim– rekao je Čeda Jovanović.

BONUS VIDEO: TV 5- Čedomir Jovanović na prirodnom lIJečenju u selu Dub kod Bajine Bašte…

IZVOR HAYAT.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more