IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVADBA U SRBIJI PRETVORENA U TRAGEDIJU: Projektil prošišo kroz šator, UBIO ŽENU PA ZBRISIO KROZ KROV, policija traga za krivcem… (foto, video)

Policija pokušava da utvrdi ko je kasno, u vrijeme jednog svadbenog veselja, aktivirao eksplozivnu napravu poslije čije detonacije je poginula K.S. (67) iz Beograda, gošća koja je sjedila pod šatorom.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20. 06. 2022… 00: 28… SVADBA U SRBIJI PRETVORENA U TRAGEDIJU: Projektil prošišo kroz šator, UBIO ŽENU PA ZBRISIO KROZ KROV, policija traga za krivcem… (foto, video)

Nesrećna žena rodom je iz Visoke, a na svadbu je, kao njena srodnica, došla sa mladine strane.

Svadba je pretvorena u tragediju kada je neko nesvjestan mogućih posljedica, vjerovatno želeći da veselje proslavi pucnjem, aktivirao napravu koja je bila postavljena na desetak metara od šatre. Da li je u pitanju

Beograđanka je, kako su ispričali gosti svadbe, sjedila leđima okrenuta tik uz dio šatora kroz koji je proletio predmet. U vrijeme kada je spolja odjeknulo samo je klonula glavom i pala preko stola. Kojom silom je nepoznati predmet pogodio S.K. u glavu govori i činjenica da je on, pošto je udario u gošću, probio krovni dio šatora i izletio napolje.

U tim trenucima, kada je primjećeno komešanje u dijelu gdje je S.K. sjedila, veselje je prekinuto. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali kako je Visoka prilično udaljena od Arilja, da se ne bi gubilo na vremenu, par mladića je, nadajući se da je još uvijek živa, ubacilo ženu u kola i krenulo u susret sanitetu. Kada su S.K. predali medicinskoj ekipi ljekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Čitaj još:   Turski predsjednik Recep Tayyip ERDOGAN uoči DRUGOG kruga Predsjedničkih izbora: ISKORISTITE VAŠE DEMOKRATSKO PRAVO... (foto, video)

Počinilac se za sada vodi kao NN lice i ono se sumnjiči za teško djelo protiv opšte bezbjednosti. U cilju njegovog otkrivanja, policija je od sinoć saslušala više osoba koje su u vrijeme eksplozije bile van šatora, ali niti je iko od njih priznao da je aktivirao eksplozivnu napravu, niti je rekao da je vidio ko je to učinio.

– Velika je tuga što je S.K. stradala i što će se mladenci cijelog života sjećati na koji način je počeo njihov brak. Ne sumnjam da će policija naći odgovornog, ali se samo pitam kako se taj sam do sada nije prijavio policiju. Je li mogao da spava prošlu noć od griže savjesti i hoće li moći ubuduće – pita se mještanin Visoke.

Čitaj još:   BUDVA: Uhapšen Državljanin Srbije, osumnjičen za pokušaj ubistva... (foto)

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more