IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria: Red vređanja, red vikanja- ništa od duela… (foto, video)

“Predhodnog dana su zasedanja tema. Zasedalo se u Skupštini grada, kvorum je dala NADA, Šapić je gradonačelnik glavnog grada. Smijete se rimi, ali ovo je tužna pjesma na sto načina”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 21. 06. 2022…  00: 53… Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria: Red vređanja, red vikanja- ništa od duela… (foto, video)

– Na staru sliku našeg vremena vraća nas koalicija Zajedno. Vučiću poručuju da prestane da ponižava građane, jer se izbori ne završavaju evo već treći mesec. I daju mu rok – ako do 1. jula ne zakaže konstitutivnu sednicu Narodne skupštine i Skupština ne zaseda – zasedaće Gazela – rekla je Obućina i nastavila:

– Onaj koji je blokirao Gazelu sa građanima, zaseo u “Pravi ugao”. Hoće li, Dijaninim rečnikom, Savo Željka ili Željko Sava da pomnoži sa nulom, to se čekalo. A oba izašli isti kakvi su i ušli – dijaloga nije bilo, nije bilo ni duela. Red vređanja, red vikanja. Drugim rečima, nula bodova u gostima. A neće imati ni efekta po temu, jer u REM-u svejedno ne zasedaju da provere elaborate – naglasila je ona, pa zaključila:

Čitaj još:   JOŠ NIJE GOTOVO: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana...

– Na drugoj strani, predsednik je zaseo. Dva puta je gledao Dijanin intervju. Dva puta po dva sata, malo li je kad rešava krizu? Zaseo ne da hvata beleške, nego greške.

BONUS VIDEO: TEMA HRKALOVIĆ: Javnost reaguje, institucije ne na teške optužbe Dijane Hrkalović…

izvor Direktno.rs

NUDIMO VAM REŠENJE: Kako da se rashladite ako i nemate klimu…

NUDIMO NEKE Od savjeta kako da  preživite pakleno ili džehemensko Read more