IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Halid Bešlić: Kako sam pobijedio šećer… (foto, video)

Prirodno rješenje za dijabetes tip 2…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 22. 06. 2022… 19: 28… Halid Bešlić: Kako sam pobijedio šećer… (foto, video)

Halid Bešlić, autor megahitova i maestralni izvođač sevdaliniki, godinama se bori sa dijabetesom tip 2 i u tome ima svu potrebnu podršku lekara…

Kako objašnjava, „uz pomoć raznih tableta“ uspijevao je da drži šećer koliko-toliko pod kontrolom, a onda se upoznao sa prirodnim dodatkom ishrani CuraLin-om i nakon nećkanja da ga uopšte proba, danas kaže da se ne kaje ni jednog trenutka, već naprotiv! 

– U trenutku kada mi je otkriven, imao sam 14 jedinica tromjesečni prosjek. Sa tabletama sam ga držao pod kontrolom, ali sam tek sa CuraLin-om došao do idealnog prosjeka, pa mi tromjesečni prosjek ne prelazi 6 jedinica. Uspio sam da dođem do idealnog stanja! – tvrdi Halid Bešlić, poznati pjevač narodne muzike sa čijim je numerama, pa i onim filmskim, upoznat cio region i nastavlja:

– Oduševljen sam! Prednost CuraLin-a je i to što je prirodan, dakle, potpuno od prirodnih sastojaka. A uz to je i veoma efikasan. Koristim ga već nekoliko mjeseci i moj šećer je danas u sasvim normalnim vrijednostima. Idealno!

On je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Riječ je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli ljekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namijenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su swertia chirayita(chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u liječenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

Čitaj još:   Adnan ČIRGIĆ: Crna Gora je Vučićeva Bjelorusija na Jadranu, koju je dobio uz pomoć zapadnih ambasada... (foto)

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom svijeta – u SAD, Engleskoj, Kini, Italiji, Austriji, Španiji, Australiji…, a od sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije.

Regionalni distributer za Crnu Goru je Farmont M.P. d.o.o. Danilovgrad.

Sa CuraLin-om su se u regionu prvo upoznali i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije, a potom i cijelog regiona.

  • Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu – objašnjava dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 20 stručnih radova. On dodaje i da zbog ovog posljednjeg, naučno dokazanog u kliničkim studijama, korisnici imaju osjećaj potpune svježine, lakše savladavaju dnevne obaveze i u cjelosti imaju više energije.
  • Studije u svijetu su pokazale da je suplement CuraLin veoma efikasan i da su ljudi pomoću njega smanjili upotrebu ljekova, pa čak i insulina. CuraLinje izuzetno bezbjedan i dokazano nema bitnih kontraindikacija– potvrđuje i dr Stojanović i najavljuje:
  • Zbog svega što smo imali prilike da čujemo o ovom proizvodu, ali i da se u to lično uvjerimo, na Institutu za endokrinologiju KCS planira se klinička studija. Očekujemo da i ovdje dobijemo naučnu potvrdu o efikasnosti CuraLina-a, koju su već utvrdile studije u svijetu.

Među korisnicima CuraLin-a, koji su podijelili svoje sjajno iskustvo nalazi se i glumac Emir Hadžihafizbegović:

emir-hadzihafizbegovi-printskrin
  • Meni je CuraLin život promijenio! Ja se od 1996. rvem sa šećerom. Svašta sam probao, pratili su me sjajni ljekari, a na insulinu sam 12 godina. Ali, od kako sam počeo koristiti CuraLin, ja sam se, narodnim jezikom rečeno, ponovo rodio. Sišao sam sa tri insulina na dva, a uskoro ću sići i na jedan.
Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Niti ste Joanikija birali na Cetinju, niti mu je tamo mjesto ustoličenja... (foto i video)

I čuveni akademik Asim Kurjak, ginekolog sa čijim je autoritetom upoznata cijela bivša Jugoslavija, i lider mnogih međunarodnih naučnih zajednica je saglasan sa 97% ispitanika kod kojih je kliničkim studijama već dokazana efikasnost dodatka, bez ijednog neželjenog dejstva ili negativne posljedice, ukoliko se prate uputstva ljekara ili stručnjaka:

  • Ja više ne znam šta su visoke doze šećera u krvi. Osjećam se sasvim sigurnim i, što je još važnije, osjećam se potpuno zdravim. A za to su sve zaslužne CuraLin kapsule, jer sam sve ostalo, ne samo terapije, nego i šetnje i dijete, i ranije praktikovao.

Sve informacije o suplementu CuraLin može dobiti radnim danima od 8 do 16 časova pozivom na telefone:

020 66 30 75; 067 120 754

i na sajtu Curalife.me

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more