IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. juni 2022… (foto, video)

PROVJERENO JE DA ONO OD Čega god se dohvate danas, Bikovima ide od ruke, Ovnovi sve stižu…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, srtijeda, 22. 06. 2022…  13: 43… Dnevni horoskop za 24. juni 2022… (foto, video)

Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati mnogo otvorenije i ljepše…

OVAN

Moguće je da ćete uspjeti da riješite poslovne probleme iz prethodnog perioda i da ćete se zbog toga osjećati jako dobro. Vaša ljubomora će vam donijeti nemire i krizu u braku. Čuvajte probavni trakt, pazite na ishranu…

BIK

Ukoliko ste očekivali pokretanje nekog novog posla, današnji dan vam je jako povoljan za to. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi sa kojom imate puno zajedničkih interesovanja. Mogući problemi sa bubrezima…

BLIZANCI

Moguće je da nećete imati priliku da sve svoje poslove završite onda kada je to za vas predviđeno. Dosadno vam je na ovom polju jer ste sami. Priželjkujete početak nove emotivne veze. Povećajte unos vitamina…

RAK

Ne biste trebali da se brinete jer ćete riješiti probleme koji vas trenutno muče na polju posla. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv susret koji će vas emotivno pokrenuti. Prijat će vam bavljenje sportom.

LAV

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stabilizujete finansijsku situaciju. Današnji dan vam je povoljan za posao. Spremni ste da se posvetite komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i da je osvojite. Povedite računa o bešici.

Čitaj još:   NOVA GODINA JE PRED VRATIMA: Prognoza za narednih 15 dana, slaba kiša i suho vrijeme sa oblacima... (foto)

DJEVICA

Pred vama je povoljan period za promene na polju posla kao i za sklapanje neke nove poslovne saradnje. Spremni ste da otvorenije pokažete svoje interesovanje ka početku veze sa osobom koja vam se dopada. Nervoza vas prati.

VAGA

Rješenje problema vam dolazi brže nego što očekujete. Uspjet ćete da preokrenete poslovna dešavanja u pozitivnom pravcu. Osjećanja koja gajite prema svojoj simpatiji treba i da pokažete. Pazite na svoje srce.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme na polju posla. Bit će vam potrebna pomoć saradnika. Imate utisak da su stvari sa voljenom osobom krenule nizbrdo i ne znate na koji način da se postavite. Osjetljiva bešika.

STRIJELAC

Moguće je da ćete biti skloni pravljenju grešaka na polju posla danas i da imate manjak koncentracije. Možete da očekujete da će vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo krenuti u boljem smeru. Prolazna glavobolja.

JARAC

Potrudite se da svoje troškove smanjite i da se bolje organizujete kada je u pitanju vaše polje finansija. Iako sa voljenom osobom imate dobar odnos, osjećate da vam u emotivnom smislu nešto fali. Pazite na štitnu žlijezdu.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da se potrudite oko organizacije budućih poslova koji za vas mogu biti prilično važni. Očekuje vas period u kojem ćete ozbiljnije razmišljati o prekidu emotivme veze. Moguća je ukočenost.

Čitaj još:   FENOMEN GRIGORIJE: Prijete mu i napadaju ga , jer ga se plaše!!! (foto i video)

RIBE

Moguće je da ćete uspjeti da sklopite novu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom ste do sada već imali neki oblik poslovanja. Bilo bi dobro da date sebi vremena da razmislite o osjećanjima. Tegobe vezane za krvotok…

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more