IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević: MILANU Pipunu Kneževiću ne smeta da kadar DF bude u bordu EPCG sa bivšim šefom ANB- a? (foto, video)

Na društvenim mrežama nastavlja se polemika između jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića i čelnika Socijaldemokratske partije, ujedno i ministra odbrane Raška Konjevića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 24. 06. 2022… 20: 28… RAŠKO Konjević: MILANU Pipunu Kneževiću ne smeta da kadar DF bude u bordu EPCG sa bivšim šefom ANB- a? (foto, video)

Ovog puta, najprije je Knežević poručio kako ima utisak da su Konjević i Ranko Krivokapić u Vladu “delegirani od strane DPS- a i da će biti vrlo interesantno ako Velibor Džomić bude ponovo krstio i Krivokapića i Konjevića i Draginju Vuksanović- Stanković, jer će ovo biti jedan čin novorođenja i novokrštenja ministara iz SDP”.

Odgovorio mu je potom Konjević.

“Opet “ljuti” opozicionar Knežević. Ovaj put nakon što je sve postalo očigledno. Ne znam koga ce Džomic “ponovo krstiti” iz Beograda, ali znam da sada Milanu ne smeta da njegov kadar u bordu EPCG bude pored bivšeg šefa ANB koga je predložio DPS. Izgleda je DF “vec prekršten”, poručio je Raško Konjević.

Čitaj još:   Raško KONJEVIĆ: Vlada- svjetski šampioni u obmanjivanju javnosti...

BONUS VIDEO: Rasprava Raško Konjević – Milan Knežević, u Skupštini Crne Gore, 5. aprila 2022…

izvor analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more