IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ajkule danas napadaju Brazil, oprez postoji: Ne postoji laka utakmica… (foto, video)

Najbolji vaterpolisti Crne Gore igraće treći meč na Svjetskom šampionatu u Budimpešti…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 25. 06. 2022… 11: 28… Ajkule danas napadaju Brazil, oprez postoji: Ne postoji laka utakmica… (foto, video)

“Ajkule”, koje imaju polovičan učinak nakon dva kola, sastaju se sa Brazilom i sve sem rutinske pobjede našeg nacionalnog tima bilo bi veliko iznenađenje.

Crna Gora je u meču punom oscilacija savladala Gruziju 10:9, a ta selekcija je na startu turnira sa glatkih 14: 10 dobila najbolju južnoameričku selekciju.

U slučaju trijumfa nad Brazilcima, izabranici Vladimira Gojkovića ovjerili bi drugo mjesto i dobili lakšeg rivala u osmini finala, gotovo izvjesno Japan.

“Ne postoji laka utakmica, ne smijemo tako da razmišljamo. Moramo da budemo potpuno fokusirani. Mađarska jeste inspirativniji rival od Gruzije i Brazila, ali mi moramo da pravimo male korake prema naprijed, da budemo bolji u svakom narednom duelu. Ne smije da bude razlike u pristupu, plivanju, agresivnosti u odbrani…

Čitaj još:   UŽASAN I JEZIV VIDEO- AMERIKANKA SE SMRZNULA U AUTU ZA VRIJEME CIKLON BOMBE U SAD- u: Bojim se, izvucite me... (foto, video)

Ko god da je protivnik ti segmenti moraju da budu na najvećem nivou. A usponi i padovi– u smislu koncentracije i neke nesigurnosti tokom igre– to je normalno”, istakao je Miloš Šćepanović, prvi Gojkovićev saradnik u stručnom štabu.

Crna Gora je na startu Svjetskog šampionata ostavila solidan utisak protiv Mađarske (8:12), a onda na dramatičan način izašla na kraj sa Gruzijom.

“Nema mjesta opuštanju, moramo da pobijedimo Brazil i tek ako uđemo u četvrtfinale možemo reći da su očekivanja svih biti ispunjena”, jasan je centar Miroslav Perković.

Duel Crne Gore i Brazila je na rasporedu od 19. 30…

Water Polo Men | Recap | 25 June | 19th FINA World Championships

izvor iBalkan.net / CdM.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more