IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA u Rimu: Vizer otkazao let, srpski turisti ostavljeni na cjedilu… (foto, video)

Oko 200 srpskih turista ostalo je zarobljeno na aerodromu Čampino u Rimu, nakon što im je kompanija Vizer tri puta odlagala let za Beograd, da bi ga na kraju i otkazala…

RIM: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26. 06. 2022… 00: 48… DRAMA u Rimu: Vizer otkazao let, srpski turisti ostavljeni na cjedilu… (foto, video)

Putnici već pet sati čekaju povratak za Beograd.

Njima je, kako kažu, ponuđeno da im kompanija pokrije troškove hotelskog smještaja jednu noć, ali za povratak nisu našli rešenje, jer su naredni letovi Wizz air- a popunjeni, a sledeći slobodni su tek za pet dana.

“Mi smo na aerodromu Čampino u Rimu, ovde je  200 srpskih turista. Nama je danas otkazan let. Tri puta smo dobijali poruke da je odlagan let, a četvrta poruka je bila da je let otkazan. Ljudima koji su prošli kontrolu nisu dali ni sendviče, ni vodu”, rekla je jedna od putnica Gordana Ristić, producentkinja koja živii i radi u Rimu.

Prema njenim riječima, putnici nisu dobili nikakvu informaciju i nemaju kome da se obrate.

Čitaj još:   TAMARA IMALA PREČA POSLA: Otkriveno gdje je bila prva dama Srbije dok je Vučić polagao zakletvu... (foto, video)

Za sada jedinu podršku, kako kaže, imaju od naše ambasade, ambasadora i konzula i  čekaju njihov dolazak da ih podrže.

Foto: Privatna arhiva

” Vizer nam je dao opciju da večeras napustimo aerodrom i prespavamo u hotelu, ali nam ne garantuju novi let. Daju nam novac sa kojim mi ne možemo u narednih dan ili dva, da kupimo kartu za Air Serbia”,  rekla je Ristić i napomenula da su među našim turistima koji su satima uzaludno čekali let za Beograd i roditelji sa djecom.

Ona je dodala da joj se ovo dešava drugi put i da je prije dva mjeseca bila slična situacija samo u Beogradu.

“Nas žele da smijeste bez garancije da ćemo poleteti za dan ili dva. Nama treba avion, neka plate drugu kompaniju koja će nam dati avion da odemo u Beograd. Ovdje su ljudi koji će zbog kašnjenja izgubiti posao”, istakla je Ristić.

BONUS VIDEO: Kako otkazati Wizz Air avio karte?

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more