IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Edin DŽEKO bira između dva kluba: POSTAVIO IM JE POSEBAN USLOV… (foto, video)

EDIN Džeko je u karijeri postigao 344 gola, bio je najbolji strijelac Serie A i Bundeslige, naslove je osvajao u Njemačkoj, Engleskoj i Italiji…

SARAJEVO: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 26. 06. 2022… 08: 48… Edin DŽEKO bira između dva kluba: POSTAVIO IM JE POSEBAN USLOV… (foto, video)

Iza 36- godišnjeg Edina Džeke je sezona u kojoj s Interom nije uspio odbraniti naslov prvaka Italije, ali kapiten reprezentacije BiH je ponovno ubilježio izvrstan individualni učinak 17 golova i deset asistencija. Ipak, Simeone Inzaghi u idućoj sezoni prednost daje Joaquinu Correi, pa je Džeko na izlaznim vratima…

Za usluge Edina Džeka najviše su zainteresirani West Ham i Valencia, klubovi koji su ujedno na vrhu njegovog popisa jer Džeku navodno ne zanima status rezervnog napadača u Real Madridu, koji se ranije znao spominjati kao jedna od njegovih mogućih destinacija.

Čitaj još:   UŽAS- Sudar vozova u Njemačkoj: Ima poginulih i povrijeđenih... (foto, video)

Uvjet koji je postavio svim klubovima je da mu se ponudi dvogodišnji ugovor. Džeko je u karijeri postigao 344 gola, bio je najbolji strijelac Serie A i Bundeslige, a naslove je osvajao u Njemačkoj, Engleskoj i Italiji.

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more