IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Dritane Abazoviću, vodila je Crna Gora teže bitke ali kapitulaciju i okupaciju nikad potpisala nije… (foto, video)

Vodila je Crna Gora i teže bitke, ali kapitulaciju i okupaciju nikad potpisala nije, poručila je poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković premijeru Dritanu Abazoviću…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 01. VII. 2022… 11: 28… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Dritane Abazoviću, vodila je Crna Gora teže bitke ali kapitulaciju i okupaciju nikad potpisala nije… (foto, video)

Naime, ona je reagovala nakon što su DRITAN Abazović i patrijarh Porfirije saopštili da je postignuta saglasnost oko Temeljnog ugovora.

DRAGINJA Vuksanović- Stanković je Abazoviću naglasila da će “potpisati samo onaj ugovor sa SPC koji štiti interese Crne Gore ili će biti odgovoran za destabilizaciju”.

“Premijeru Abazoviću, vodila je Crna Gora i teže bitke, ali kapitulaciju i okupaciju nikad potpisala nije. Vi ćete ovđe potpisati samo onaj ugovor sa SPC koji štiti interese Crne Gore i koji je u skladu sa Ustavom. U suprotnom, bićete odgovorni Premijeru za dalja dešavanja i destabilizaciju”, zaključila je poslanica SDP- a na Tviteru.

Čitaj još:   MILOŠ, DANAS LIKVIDIRAN U NIŠU: Od ranije poznat policiji, a evo za šta ga sve sumnjiče... (foto)

BONUS VIDEO: Rasprava Draginja Vuksanović Stanković – Dritan Abazović u parlamentu…

IZVOR Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more