IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Muškarac iz kuće zapucao na policiju, ubio dva policajca… (foto, video)

Pet policajaca i direktor uprave za hitne slučajeve su ranjeni. Identitet ubijenih policajaca još nije objavljen, strašan gubitak za cijeli Kentucky…

KENTUCKY: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 02. VII 2022… 00: 38… HOROR: Muškarac iz kuće zapucao na policiju, ubio dva policajca… (foto, video)

Identitet ubijenih policajaca još nije objavljen…

Amerikanac Lance Storz iz Kentuckyja završio je u zatvoru nakon što je ubio dva i ranio nekoliko policajaca. Muškarac se zabarikadirao u kuću i počeo pucati.

Kako javlja ABC, pucnjava se dogodila u okrugu Floyd u četvrtak oko 18:44 po lokalnom vremenu. Prema izvještaju o hapšenju, Storz je bio naoružan puškom te je ispalio više metaka na policajce oko svoje kuće i tako ubio dva policajca i policijskog psa. Policajci su došli do Storzove kuće zbog prijave za porodično nasilje.

Čitaj još:   HOROR: ''NOĆNI VUKOVI'' NAJAVILI PROLAZAK KROZ SRBIJU... (foto)

Pet policajaca i direktor uprave za hitne slučajeve su ranjeni. Identitet ubijenih policajaca još nije objavljen. Guverner Kentuckyja Andy Beasher na Twitteru je napisao da je okrug Floyd pretrpio strašan gubitak pa pozvao cijeli Kentucky na molitvu.

“Ovo je teško jutro za našu zajednicu”, tweetao je Beasher, prenosi Index.

izvor iBalkan.net/ Indec.hr

 

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more