IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA SANDŽAKA: Danas dženaza tragično stradalom dječaku AIDU sinu DŽEMALA Fetića u Bijelom Polju…

Dženaza će se obavitina na mezarju Kradenik u 16 časova, a polazi se od gradske gasulhane…

BIJELO POLJE: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 03. VII 2022… VELIKA TUGA SANDŽAKA: Danas dženaza tragično stradalom dječaku AIDU sinu DŽEMALA Fetića u Bijelom Polju…

Devetogodišnje dijete stradalo je od udara groma. Tragedija se dogodila u selu Kradenik u općini Bijelo Polje, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Iz policije navode da je dijete stradalo prilikom obavljanja poljoprivrednih radova.  A kako je naš portal još ranije saznao radi se o A F. (9), sinu Džemala Fetića, koji je imao samo devet godina.

Danas će se obaviti dženaza na mezarju Kradenik u 16 časova, a polazi se od gradske gasulhane, u kojoj će se obaviti hatar od 11 časova do 15 časova.

Čitaj još:   Vic dana Služavka traži povišicu...

Iz Operativno- komunikacionog centra Uprave policije saopšteno je da je dijete stradalo prilikom obavljanja poljoprivrednih radova. Iz policije su kazali da je uviđaj u toku.

Iz Opšte bolnice u Bijelom Polju kažu da je odmah po pozivu na teren pošla ekipa Hitne pomoći. Dijete je medicinski tim zatekao bez znakova života. Nije pomogla ni reanimacija.

Dječak je sa porodicom bio u polju na kojem su kupili sijeno. Prema saznanjima TVCG, lakše je povrijeđena i jedna ženska osoba, ali nije zatražila medicinsku pomoć…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more