IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON KIŠE IDE PAD TEMPERATURE: Vremenska prognoza u narednih par dana… (foto)

Narednog dana jutro i veći dio prijepodneva biće umjereno do pretežno oblačno vrijeme ponegdje s lokalnim pljuskovima…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. VII 2022… 08: 38… NAKON KIŠE IDE PAD TEMPERATURE: Vremenska prognoza u narednih par dana… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme…

Tokom dana u Bosni s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, praćeno intenzivnijim padavinama i jakim udarima vjetra. Jutarnja temperatura od 18 do 27, a najviša dnevna do 39 stupnjeva.

utorak, 05.07.2022. godine
Tokom prijepodneva će biti ugodnije, dok bi u drugom dijelu dana, usljed strujanja toplijeg zraka, izraženijeg porasta temperature i pojačanog osjeta sparine, hronični bolesnici trebali biti oprezniji, reducirati kretanje i ne pretjerivati sa aktivnostima. Moguće su meteopatske reakcije poput glavobolje, nervoze, malaksalosti, u noći problem sa snom.

U srijedu jutro i veći dio prijepodneva u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme ponegdje s lokalnim pljuskovima, a u ostatku dana prestanak padavina i razvedravanje. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a najviša dnevna do 35 stupnjeva.

U četvrtak prijepodne sunčano. Tokom poslijepodneva postupno naoblačenje sa sjeverozapada. U kasnim večernjim satima kiša se očekuje na krajnjem sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a najviša dnevna do 35 stupnjeva.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a najviša dnevna do 28 stupnjeva…

Čitaj još:   ANKARA: Drugi smrtni slučaj od korona virusa, broj zaraženih porastao na 191...(foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more