IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: OŠTRA REAKCIJA “Ti Abazoviću rušiš evropski put, ispunjavaš snove Vučića i Dodika o ‘srpskom svetu'…” (foto)

Ti Abazoviću rušiš evropski put Crne Gore i ispunjavaš snove Vučića i Dodika o srpskom svetu, umjesto EU agende, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković u reagovanju na izjavu crnogorskog premijera…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07. VII 2022… 18: 38… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: OŠTRA REAKCIJA “Ti Abazoviću rušiš evropski put, ispunjavaš snove Vučića i Dodika o ‘srpskom svetu'…” (foto)

DRITAN Abazović je ranije danas poručio da “aktuelna Vlada može da se sruši, ali  da se s njom ruše i evropski snovi Crne Gore”.

“Ti Abazoviću rušiš evropski put Crne Gore i ispunjavaš snove Vučića i Dodika o srpskom svetu, umjesto EU agende. Rušiš dijalog i sve što je demokratija. Bićeš upisan u istoriju kao izdajnik Države. Ali Temeljni ugovor potpisati nećeš, jer ti to dati nećemo”, objavila je Vuksanović Stanković na Tviteru.

“Ti Abazoviću rušiš evropski put Crne Gore i ispunjavaš snove Vučića i Dodika o srpskom svetu, umjesto EU agende. Rušiš dijalog i sve što je demokratija. Bićeš upisan u istoriju kao izdajnik Države. Ali Temeljni ugovor potpisati nećeš, jer ti to dati nećemo”, objavila je poslanica na Twitteru. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. septembar 2021. godine

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more