IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vojin Mijatović najavio da će 11. jula, biti u Srebrenici: Režim RS- a ga nazvao HALAL SRBINOM… (foto) 

Vojin Mijatović najavio je da će se 11. jula, kada se obilježava godišnjica genocida u Srebrenici sa delegacijom svoje stranke još jednom pokloniti žrtvama…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, četvrtak, 07. VII 2022… 11: 58… Vojin Mijatović najavio da će 11. jula, biti u Srebrenici: Režim RS- a ga nazvao HALAL SRBINOM… (foto) 

VOJIN Mijatović je istakao da je biti u Srebrenici 11. jula civilizacijska norma te da je godišnjica genocida zajednička rana svih u BiH.

  • Život je pun izbora i tako svako od nas bira svoj put. Svi oni koji za radi dobijanja glasova stoje na pogrešnoj strani ne zaslužuju ništa sem prezira. U ponedjeljak sam u Srebrenici sa delegacijom SDP BiH Banja Luka, poklonit ćemo se još jednom žrtvama genocida– naglasio je Mijatović.

Ističe kako će zbog svoje odluke da ponovno prisustvuje obilježavanju godišnjice genocida u Srebrenici biti “izdajnik, halal Srbin, izrod” te da će ga tako okarakterizirati “režim i režimska opozicija”.

  • Uz sve te vaše uvrede ponosan sam i na sebe i sve svoje ljude iz organizacije jer upravo Srebrenica koja je naša zajednička rana pravi jasno razliku između nas i vas! Vječni pomen srebreničkim žrtvama, da se više nikada nikome ne ponovi– istakao je Vojin Mijatović.
Čitaj još:   Mladići iz Srbije uhapšeni na Zakintosu zbog krađa...

BONUS VIDEO: Mijatović: Draško, Jelena i Nebojša imaju samo jedan cilj, da postanu Milorad Dodik

IZVOR Hyat.ba

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more