IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI Italijanski košarkaški reprezentativac pao s balkona, mora na operaciju… (foto, video)

Italijanski košarkaš Alessandro Gentile (29) hospitalizovan je sinoć na Palma de Mallorci nakon što je pao s balkona vile koju je iznajmljivao tokom godišnjeg odmora…

PALMA DE MAJORKA: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti, utorak, 12. VII 2022… 11: 38…  POZNATI Italijanski košarkaški reprezentativac pao s balkona, mora na operaciju… (foto, video)

Gentile je pao s visine od oko četiri metra i leđima udario o tlo, a dijagnostifikovan mu je prijelom nekoliko pršljenova.

Reprezentativac Italije je potom helikopterom prebačen u bolnicu, a operacija će biti urađena u Napulju čim bude transportovan u Italiju.

“Idem u Italiju na liječenje. Hvala svima na podršci. Izvinite što sam vas zabrinuo”, obratio se Gentile navijačima na društvenim mrežama pa se pretpostavlja da bi intervencija trebala biti rutinska.

Čitaj još:   SENAD Pećanin: Zbog razvrstavanja novinara od strane DRITANA crnogorskim medijima težak opstanak i rad... (foto, video)

Karijeru je počeo u Benettonu, a igrao je za Olimpiju iz Milana, Panathinaikos, Hapoel Jerusalem, Virtus, Estudiantes, Trento, Varese i Brindisi, čiji je član od januara 2022. godine.

Gentile je dugogodišnji reprezentativac Italije koju ove jeseni očekuje Evropsko prvenstvo.

izvor iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more