IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. jul 2022. godine…

Djevice su kreativnije no ikada, Bikove muči novac, saznajte što vam predviđa dnevni horoskop za 14. lipanj 2022. godine!!!

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, srijeda 13. VII 2022… 14: 38… Dnevni horoskop za 14. jul 2022. godine…

Pogledajmo u naše snove, ciljeve, nadanja. Kuda dalje želimo ići? Što je to čemu toliko silno težimo, a nismo se još pokrenuli prema ostvarenju? Što nam nedostaje kako bismo u sebi probudili avanturistički duh i pustili sami sebe s lanca? Usudiš li se? Vjeruješ li da znaš i možeš?

Pogledajte vaš horoskop za 14. jul 2022. i saznajte šta vam je suđeno na poljima zdravlja, posla i finansija, ljubavi…

OVAN

Posao : Mnogi misle da niste spremni ili sposobni da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. Ljubav: Vjerovatno je danas dan za pojačanu erotiku, strast. Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu. Zdravlje: Vene, venska cirkulacija.

BIK

Posao: Danas nikako da započnete ništa novo. Saradnici su loši prema vama. Morate da sprovedete bolju energiju u kolektivu. Ljubav: Imate neke unutrašnje tajne. Teško se otvarate. Potrebni su vam razumevanje i podrška. Zdravlje: Misaono lutate.

BLIZANCI

Posao: Posao vam je važan jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Imate podršku osobe koja vam treba na radnom mjestu. Ljubav: Lijepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi. Vi ste neko ko voli zaljubljenost, strast, seks. Zdravlje: Latentna nervoza.

RAK

Posao: Malaksalost ukazuje na to da se pretjerano dajete na poslu i nemate vremena za sebe. Smanjite rad i obaveze, to vam je ozbiljan savjet. Ljubav: Oni Rakovi koji su sami mogu imati veliku šansu za novu ljubav. Dobra veza sa Vodolijom ili Ribama. Zdravlje: Često promenljivo raspoloženje.

Čitaj još:   VIC DANA: Konobar u Makarskoj naplaćuje račun gostu iz Njemačke i... (foto)

LAV

Posao: Prezaposleni ste. Ako ne i radom onda preteranom organizacijom. Dobro sarađujete sa rođenima u znaku Ovna, drugi je Lav. Ljubav: Uživajte u ljubavi, suncu. Ovo je dobar dan za slobodnog Lava koji ide putem sreće i novih ljubavi. Zdravlje: Odlično se osećate ali pazite na pritisak.sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Şeker hastalığından kurtulun, ani ölümden, organlarınızı yıkımından kurtarın!Sponsored by MonadPlug

DJEVICA

Posao: Obaveze koje imate su odgovorne. Previše ste koncentrisani na poslove koji nisu vaši i koji mogu da rade druge osobe. Prepustite se saradnicima kojima vjerujete. Ljubav: Čim ste odvojeni od partnera, totalno se izvlačite iz emotivne energije. Mislite na ljubav. Zdravlje: Dobro ste.

VAGA

Posao: Svojim radom želite zadiviti poslovne partnere ali to radite veoma agresivno. Ljubav: Strast vam teče kroz vene. Partner oseća da ne može odgovoriti na vaše trenutne potrebe – prosto vas ne razume! Zdravlje: Višak energije vas pokreće na sport.

ŠKORPIJA

Posao: Razmišljate o saradnicima kojim možete da manipulišete. Najpraktičniji su oni koji će vaše ideje da sprovode u djelo. Ljubav: Emocije su po strani, veoma se rezervisani i hladni. Nema mjesta objašnjenjima. Zdravlje: Posetite lekara.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko ne obratite pažnju na dešavanja u okolini, to vas može povesti ka pogrešnom pravcu. Posljedice mogu biti dugoročne. Ljubav: Čudan dan, nema prijatelja i partnera da vam pruže podršku. Malo ste izgubljeni. Zdravlje: Bolovi u koljenu.

JARAC

Posao: Radite onako kako vi mislite da hoćete ili smatrate da je potrebno. Nije važno da zaradite previše. Ljubav: Osjećate potrebu za ljubavlju. Vi ste snažan znak. Ponekad od svoje snage ne vidite nježnost. Promijenite stil. Zdravlje: Jak imunitet gradite iz dana u dan.

Čitaj još:   PADAJU TEMPERATURNI REKORDI, ALI BIT ĆE I KIŠE: I danas sunčano, kada stiže promjena i šta nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

VODOLIJA

Posao: Pred vama stoji uspješan dan. Osjećate da možete sve da završite i krenete boljim putem. Posebno put zarade.Ljubav: Danas niste sebični, imate sve izglede da se dobro provedete sa partnerom. Možda kraći put, izlet ili noćni provod. Zdravlje: Imate osećaj da vam nešto smeta u vazduhu.

RIBE

Posao: Vjerovatno ste pokazali zavidan nivo inteligencije. Vi ste neko ko mora da drži sve u svojim rukama. Budite spremni na razne kritike, promene. To je dobro za vas. Ljubav: Jačate svoj sistem vrijednosti u vašoj vezi. Osoba ste koja ima puno ljubavi. Dajete sve što treba. Zdravlje: Imate dobro zdravlje…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more