IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Sramna reakcija Uprave policije koja je dozvolila da nacionalisti prekinu proslavu Dana pobjede protiv fašizma… (foto, video)

Nikšić bio i ostaće perjanica antifašizma a fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno – mirno, demokratski i civilizovano…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti. srijeda, 13. VII 2022… 21: 38… DPS Nikšić: Sramna reakcija Uprave policije koja je dozvolila da nacionalisti prekinu proslavu Dana pobjede protiv fašizma… (foto, video)

Reakcija Uprave policije, koja je dozvolila militantnim kleronacionalistima da prekinu proslavu Dana pobjede nad fašizmom sramotna je i nezapamćena i može se porediti samo sa onom kada je 4. i 5. septembra korištena sila kako bi se napali mirni demonstranti koji su iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog ustoličenja Joanikija Mićovića u Cetinjskom manastiru, poručuju iz Demokratske partije socijalista

“Takođe, današnje provokacije od strane nacionalista pokazuju da je u Crnoj Gori, kao što smo tvrdili odavno, na djelu oživjeli fašizam koji kroz djelovanje pojedinih paravjerskih organizacija, političkih stranaka, pojedinih NVO i medija nastoji ostvariti svoje velikodržavne projekte i ideje”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Nadležni da reaguju na govor mržnje koji prema ALEKSANDRI Vuković Kuč sije familija prvog čovjeka grada... (foto)

Napominju da će Nikšić ostati perjanica antifašizma.

“Na kraju, da ponovimo još jednom – Nikšić je bio i ostaće perjanica antifašizma a fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno – mirno, demokratski i civilizovano”, zaključuju iz DPS Nikšić.

BONUS VIDEO: Predsjednik Đukanović na centralnoj proslavi povodom Dana državnosti (Bijelo Polje)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more