IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. jul 2022. godine…

Vodolije opterećene problemom, Vage danas čekaju lijepe vesti, Jarac pravi ogromnu grešku… saznajte vaš dnevni horoskop za 16. jun 2022. godine predviđa vašem znaku!!!

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, petak 15. VII 2022… 14: 38… Dnevni horoskop za 16. jul 2022. godine…

Svježe ideje koje se očekuju naročito u vezi potpuno novih tehničkih detalja važnih za ostvarenje poslovnih ciljeva pokušajte realizovati, ili napraviti bar startne korake, samo nemojte dozvoliti velikoj nervozi da sve napore obezvrijedi…

Dnevni horoskop za 16. jul 2022. godine…

Ovan

Danas očekujete pare! Neko stari dug će potpuno neočekivano biti namiren, što će vas veoma obradovati. Nikako da nađete zajednički jezik sa partnerom, jednostavno se ne razumijete. Moguć pad pritiska.

Bik

Nije isključeno da ćete danas morati da uložite neki novac u posao. Ne brinite, isplatiće vam se. Kontrolišite svoju strast, preburne reakcije mogu dovesti u opasnost vašu ljubavnu vezu. Očekujte poziv “iz prošlosti”.Sadrzaj se nastavlja nakon oglasa

Kan damarlarınızı temizleyin ve kalp krizi önleyin!Sponsored by MonadPlug

Blizanci

Da biste imali stabilnu finansijsku situaciju, neophodno je da počnete da štedite i to još danas! Imate dobre šanse za unapređenje. Lijep kraj dana, provešćete ga ili u zagrljaju voljene osobe ili krugu prijatelja.

Rak

Danas bi bilo mudro da se ne miješate u tuđi posao. Kolegama nije potrebna “sveznalica” da im ukazuje na greške. Držite uši i oči otvorene kada komunicirate sa važnim ljudima, jer biste mogli da dobijete vrijedan savjet. Romansa cvjeta.

Čitaj još:   Vic dana Muž i žena u luksuznom hotelu...

Lav

Ne zanemarujte zdravlje, a posebno izbjegavajte alkoholna pića. Danas nemojte da nepotrebno trošite, moguća je finansijska kriza. Ne dozvolite da vas na poslu pritiskaju da donesete neku odluku. Dobro razmislite.

Djevica

Moguća je briga zbog novca, najbolje bi bilo da se posavjetujete sa nekim ko zna da ekonomiše. Vaša srodna duša je bukvalno u vašoj blizini, samo je potrebno da otvorite srce i i oči i da je vidite. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Vaga

Imaćete koristi od promjena koje se dešavaju na poslu. Samo držite oči i uši otvorene. Ako imate nešto važno da kažete osobi koju volite, danas je pravi trenutak. Nevjerovatno koliko će iskren razgovor peokrenuti stvari među vama…

Škorpija

Ako ste uložili novac u nekretnine, danas će vam se to višestruko isplatiti. Najbolje je da izbjegavate da postavljate pitanja koja bi mogla da poremete vaš odnos sa voljenima. Neko pokušava da vam sabotira vezu.

Strijelac

Danas ste posebno kreativni i gledajte da birate takve poslove jer ćete se i te kako iskazati.  Moguća je i promjena karijere. Ljubavni život je danas na vrhuncu, partner ne krije sreću što ste mu poklonili srce. Posjetite zubara.

Jarac

Mogući su problemi u vezi sa novcem, ali ako postupite mudro i dobro razmislite, moguće je da preokrenete situaciju i gubitak pretvorite u profit. Postoji mogućnost da ćete biti pogrešno shvaćeni u ljubavi. Javite se prijatelju.

Vodolija

Dobijate pomoć od kolege sa kojim imate najmanje blizak odnos i to će vas prijatno iznenaditi. Čini se da je partner razdražljiv, što će vas dodatno opteretiti. Moguće je zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Pojačajte unos povrća.

Čitaj još:   OTKRIVENI IDENTITETI: Nestali u padu aviona kod Prijedora, traže ih policija, SAJ, lovci, planinari! (foto i video)

Ribe

Niste srećni na poslu, imate problema sa koleginicom i to dosta utiče na vas. Nemojte da gubite samopouzdanje, vrijedno radite i to drugi vide. Mogući su problemi u vezi, a slobodni nailaze na osobu koja će im okrenuti svijet naglavačke!!!

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more