IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODORICA: Nove prijetnje Predragu Boškoviću… (foto)

Ruski ekstremisti misle da će nekog, kako navodi funkcioner DPS, “na ovaj način zaplašiti, a ovakva ponašanja upravo ukazuju na njihov strah i frustracije”…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak 15. VII 2022… 22: 38… PODORICA: Nove prijetnje Predragu Boškoviću… (foto)

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković osvrnuo se na jedan od, kako kaže, brojnih komentara na portalu In4s, u kojima mu se osim upućenih uvreda na nacionalnoj i vjerskoj osnovi “prijeti i smrću”.

“Jedan od brojnih komenatara na In4s-u, u kojem mi se– osim govora mržnje i najgorih uvreda na nacionalnoj i vjerskih osnovi, prijeti i smrću”, napisao je Bošković.

Ruski ekstremisti misle da će nekog, kako navodi funkcioner DPS, “na ovaj način zaplašiti, a ovakva ponašanja upravo ukazuju na njihov strah i frustracije”.

Čitaj još:   Večeras nas čeka potop: Nevrijeme će tutnjati Balkanom... (foto)

“In4s je portal koji konstantno širi mržnju i raspiruje nacionalne i međuetničke tenzije i zbog toga, budući da je sastavni dio ruskog propagandnog ekostistema, treba preispitati njegov rad u Crnoj Gori”, objavio je Bošković na Twitter- u…

izor gratski portal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more