IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. jul 2022. godine…

Blizanci cvjetaju od sreće, Bikovi preispituju svoje odluke, držite emocije pod kontrolom, mnoge probleme sami sebi stvaramo negativnim mislima, posvetite se partneru, osjeća se zapostavljeno…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, subota 16. VII 2022… 14: 38… Dnevni horoskop za 17. jul 2022. godine

Vaš ego je u prvom planu. Uživate u vlastitoj moći. Zaljubljeni ste u sebe. S vama je teško normalno komunicirati. Potreban vam je preokret u glavi. Pogledajte kakav će vam biti dan prema položaju planeta…

Dnevni horoskop za 17. jul 2022. godine…

OVAN
Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju i pažnju.

BIK
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Djelujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procjenu, stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Sugestija: Izbjegavajte neke obaveze koje vas dodatno zamaraju.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite događaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mjestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje djeluju podsticajno na vaše rasploženje.Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

RAK
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj dio obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvjesnom smislu iskušava vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Susnježica i snijeg, temperature do minus 4 C, a očekuju se i olujni udari vjetra... (foto)

LAV
Stalo vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa provjerenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savjet. Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DjEVICA
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte da štedite svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Djelujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbjegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se…

VAGA
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspješan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promijeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

ŠKORPIJA
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtjeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu “granicu”, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

STRIJELAC
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate “pogrešna pitanja” i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Čitaj još:   HOROR, OTVORAJU PANDORINU KUTIJU Stvaraju Veliki Izrael!!!

VODOLIJA
Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost ili vještinu da ostvari svoje namjere. Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

RIBE
Provjeravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promakne neki važan događaj, ali znate pravilno da procijenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da vjerujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala vaše povjerenje. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije koje vas dodatno uznemiravaju.

izvor ibalakan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more