IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZANIMLJIVO: Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, za prvu službenu posjetu odabrao Istočno Sarajevo… (foto)

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić posjetit će sutra opštinu na domak Sarajeva, što će biti njegova prva zvanična posjeta od kada je stupio na tu dužnost…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16. VII 2022… 18: 38… ZANIMLJIVO: Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, za prvu službenu posjetu odabrao Istočno Sarajevo… (foto)

Novi gradonačelnik Beograda za prvu službenu posjetu odabrao Sokolac…

POTVRĐRNO JE DA Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić posjetit će sutra opštinu Sokolac, što će biti njegova prva zvanična posjeta od kada je stupio na tu dužnost…

Čitaj još:   EKSKLUZIVA, NAJAVA:"Želite opet Habib VS Konor? Dajte 100 miliona" (foto)

Predviđeno je da se Šapić sastane sa načelnikom Sokoca Milovanom Bjelicom, koji će ga upoznati o infrastrukturnim projektima od značaja za kulturni, sportski i društveni život Sokoca i romanijske regije, te o formiranju slobodne poslovne zone, najavljeno je iz kabineta načelnika sokolačke opštine.

Iz Opštinske uprave Sokolac su naveli da će Šapić posjetiti Vojničko spomen- groblje “Mali Zejtinlik” i manastir Svetog velikomučenika Georgija- Sokolica na Ravnoj Romaniji.

Šapić je rekao ranije da je cilj zvanične posjete odavanje pošte srpskim borcima i civilima koji su život dali za slobodu i mir na ovim prostorima.

On je naveo da posjeta lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj predstavlja i nastavak saradnje u brojnim oblastima između matice Srbije i Republike Srpske, težnje ka miru i stabilnosti u regionu i očuvanje nacionalnog identiteta svih Srba.

Čitaj još:   NOVE INFORMACIJE O TRAGEDIJI: DVIJE OSOBE PREŽIVJELE AVIONSKU NESREĆU, POZNATO JE KO SU... (foto i video)

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more