IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Akcije policije- traga se za osumnjičenim koji je ranio policajca u Sutomoru… (foto, video)

Policajac Novak Mugoša teško je ranjen poslije ponoći, u tuči u diskoteci “Habana” u Sutomoru…

SUDOMORE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18. VII 2022… 10: 58… Akcije policije- Traga se za osumnjičenim koji je ranio policajca u Sutomoru… (foto, video)

Policajac Novak Mugoša teško je ranjen u noći između subote i nedjelje, tri sata poslije ponoći, u tuči u diskoteci “Habana” u Sutomoru…

On je sinoć hitno operisan.

Tri policijska službenika iz Podgorice, koji su bili van dužnosti, pokušali su da spriječe verbalni sukob A.H. i još četiri osobe sa ženskim licima u ugostiteljskom objektu u Sutomoru. Kako su kazali iz UP, došlo je do tuče, a A.H. je izvadio sječivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana policajcima V.M. i N.M. pa pobjegao. Policijski službenik N.M. zadobio je povrede opasne po život.

“Službenici Uprave policije intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u jednom ugostiteljskom objektu izvršilo teško djelo protiv života i tijela u pokušaju na štetu tri policijska službenika, koji u trenutku izvršenja krivičnog djela nisu bili na dužnosti”, navodi se u saopštenju.

Kako su saopštili, dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je oko 3.15 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dvije osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom, te da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

Čitaj još:   VUČIĆ NA KOSOVU HOĆE DA PONOVI INCIDENT U POTOČARIMA?: Majstor haosa u dogovoru, sprema PAKLENI PLAN!

“Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H., A.B., B.B., H.R. i E.B. dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu došli u verbalni sukob sa ženskim licima, te da su policijskih službenici, koji tada nisu bili na dužnosti, V.M. (31), N.M. (22) i S.S. (49), svi iz Podgorice, pokušali da spriječe dalji konflikt. Tom prilikom je A.H. (25) iz Njemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sječivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M., nakon čega se dao u bjekstvo”, kazali su iz Uprave policije.

N.M. je, kako su naveli, zadobio povrede opasne po život.

“Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B., B.B., H.R. i E.B., od kojih su prikupljena obavještenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju”, istakli su iz UP.

O svim preduzetim radnjama je, dodaju, obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Čitaj još:   RADUJE SE CRNA GORA: Isak Šabanović, objavio novu pjesmu "PRVO JUTRO", poslušajte... (foto i video)

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja tuča u Novom Pazaru

izvor Kolektiv.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more