IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Palio sijeno, izazvao požar, izgorela dva… (foto)

Komandir Službe zaštite i spašavanja Opštine Pljevlja Goran Čavić kazao je za RTCG da su ekipe uspjele da ugase požar u selu Potkovač, u kojoj su stradala dva objekta- štala i stara kuća…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18. VII 2022… 19: 58… PLJEVLJA: Palio sijeno, izazvao požar, izgorela dva… (foto)

Komandir Službe zaštite i spašavanja Opštine Pljevlja Goran Čavić kazao je za RTCG da su ekipe uspjele da ugase požar u selu Potkovač, u kojoj su stradala dva objekta- štala i stara kuća.

Čavić je kazao da su danas oko 13 sati dobili prijavu da je kod kuće Spajića došlo do požara na dva objekta.

“Požar je nastao spaljivanjem sijena u neposrednoj blizini objekata”, ističe Čavić.

Čavić navodi da je na licu mjesta odmah pošla jedna ekipa sa vozilom.

“Po dolasku su utvrdili da se na oba objekta požar nalazi u razvijenoj fazi, ali i da požar prijeti na još osam objekata. Pošto se pristupilo zaštiti tih objekata, požar se proširio i na obližnju četinarsku šumu, tako da smo uputili još jednu ekipu sa vozilom, pa je intervencija potrajala do 18 sati, kada sam dobio informaciju da je požar ugašen i da osim ova dva objekta nema veće materijalne štete”, kazao je Čavić.

Čitaj još:   RAŠKO Konjević: DRITAN na slobodi na muke da RADU “jezik” ne poželi slobodu...

Čavić upozorava da je to je još jedna opomena za sve naše sugrađane.

“Da nestručno rukovanje vatrom na otvorenom, pogotovo na jakom vjetru i sušnom periodu, može da dovede do katastrofalnih posljedica”, zaključio je Čavić.

izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more