IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas i narednih dana sunčano i toplo, temperature i do 40 C… (foto)

Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 27 do 33, na jugu do 36 stepeni Celzijusovih…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. VII 2022… 09: 58… Danas i narednih dana sunčano i toplo, temperature i do 40 C… (foto)

U BiH danas pretežno sunčano, temperatura do 36 stepeni

Danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH…

Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 27 do 33, na jugu do 36 stepeni Celzijusovih.

utorak, 19.07.2022. godine
Jutarnji i prijepodnevni sati će biti ugodniji, izraženije u unutrašnjosti zemlje, dok bi u drugom dijelu dana, usljed porasta temperatura i mjestimično sparnog vremena, osjetljive osobe trebale biti opreznije, ne pretjerivati sa aktivnostima, te izbjegavati duži boravak na suncu uz provođenje mjera zaštite od vrućine. Preporučljivo je planirane aktivnosti obavljati u periodu sa više svježine, laganije se odijevati, konzumirati dovoljno tečnosti i postupati u skladu sa preporukama nadležnih službi.

Čitaj još:   NA SJEDNICI U PODGORICI: Crnogorski  Poslanici 11. marta o prijedlogu za razrješenje ANDRIJE Mandića, predsjednika Skupštine Crne Gore... (foto, video)

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

U srijedu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 25, a najviša dnevna temperatura od 28 do 34, na jugu do 38 stepeni.

U četvrtak sunčano i vruće. Tokom dana, uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 16 do 23, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 30 do 36, na jugu do 39 stepeni.

U petak takođe sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje u višim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 16 do 23, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 30 do 36, na jugu do 40 stepeni…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more