IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. jul 2022. godine…

Ovan sreće staru ljubav, Vodoliji izvjestan posao snova, Bika muči nervoza, Lav sumnja u partnera…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, utorak 19. VII 2022… 13: 38… Dnevni horoskop za 20. jul 2022. godine…

Vrelo ljeto je tu, a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Jupiter, planeta sreće i prosperiteta kroz seriju zanimljivih aspekata doneće puno pozitivne energije i novih početaka…

Donosimo vam detalju astro prognozu za svih 12 znakova. Evo kako su vam zvijezde naklonjene…

Pročitajte dnevni horoskop za 20. jul!

Ovan

Već neko vrijeme se osjećate kao da ste robot koji izvršava jedan po jedan zadatak, vrijeme je da se posvetite sebi! Dnevni horoskop vam savjetuje da se opustite, ugasite mobilni telefon, spremite omiljenu hranu i pustite neki dobar film, tako ćete vratiti ravnotežu. Zapamtite, Ovnovi, niko o vama neće voditi računa ako vi sami to ne radite.

Bik

Imate neku sjajnu ideju vezanu za posao, ali nemojte je još dijeliti s drugim ljudima. Pustite je da se “krčka” u vama i iznesite je tek kada ste spremni. Imate nešto važno da kažete partneru, i nemojte to da odlažete.

Blizanci

Dnevni horoskop za Blizance je odličan, za sve imate energije i želite da podijelite dobro raspoloženje sa svima. Nemojte previše da pratite pravila danas, budite spontani i vidite gdje će vas dan odvesti. U ljubavi je potrebno da budete autentični, moguće je da ste skrivali neki svoj stav ili mišljenje od partnera, ali vaš odnos će napredovati samo ako budete iskreni.

Rak

Nije vam sjajan period za novac, pa se čuvajte većih troškova kako biste na kraju mjeseca bili “u plusu”. Ugodite sebi danas i opustite se, na poslu se stvari konačno odvijaju kako treba, i ako vas neko pohvali, nemojte da se povlačite u sebe. Zaslužili ste sve lijepo što vam se događa.

Čitaj još:   JELENA, SVAKOG DANA POSJEĆUJE GROB MAJKE: O jednoj stvari POSEBNO vodi računa...

Lav

Dnevni horoskop za 20. jun 2022. vas savjetuje da ne sumnjate u sebe, da iskoristite svoje samopouzdanje, i da ne preispitujete svaku odluku. Imate važan plan vezan za posao, ali pazite se, nedostaje vam jedna ključna informacija i bez nje ne krećite u akciju. U ljubavi pravite hrabar korak.

Djevica

Danas je dan kada odlučujete da posvetite više vremena sebi, i univerzum vam čestita na tome! Nemate odgovore na sva pitanja, ali je važno da znate da ste na pravom putu, i odgovori će doći kada im bude bilo vrijeme. Partner vam priprema romantično iznenađenje…

Vaga

Nova ljubav je na vašem putu, da li ste otvorili srce dovoljno da biste je prihvatili? Morate da budete hrabri danas, samo tako ćete prepoznati i prigrliti sve dobre stvari koje su na vašem putu. Ako ste melanholični, zakažite viđanje s prijateljima koji vas uvijek oraspolože.

Škorpija

Dnevni horoskop vas upozorava na unutrašnjeg “sabotera”, da li previše preispitujete svoje odluke i da li ste nešto mogli da uradite drugačije? Neko zaduženje koje ste dobili vas kopka, sumnjate u sebe, ali morate da mu pristupite hrabro i sa samopouzdanjem. U ljubavi, vodite razgovor s partnerom koji će značajno uticati na vaš unutrašnji mir.

Strijelac

Danas nikako nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, već se posvetite svom unutrašnjem glasu, neće vas prevariti. Neko previše očekuje od vas, a nije spreman da uzvrati, i ne nalazite se u fer situaciji ali morate iz nje da pronađete izlaz. Ako niste u vezi, moguće je dopisivanje sa osobom koja vam se dopada.

Jarac

Dnevni horoskop vam savjetuje da nikako ne pratite “masu”, već da izrazite svoju individualnost. Moguće je da neko pokušava da vas ubijedi u neku ideju za koju vam srce i razum uglas govore da nije dobra. Nemojte da pokleknete pred ubjeđivanjem, već iskažite svoj stav. Moguća je glavobolja.

Čitaj još:   Predsjednik Turske Erdogan najavio: Izbori 2023. godine mogu biti posljednji na kojima ću učestvovati... (foto, video)

Vodolija

U gužvi ste, i ne treba da preuzimate na sebe više obaveza nego što možete da postignete, a da očuvate “razum”. U ljubavi vam se događa promjena, i preispitujete dubinu svojih osjećanja i odnosa sa nekom osobom. Potražite savjet od starije ženske osobe, znaće šta je prava odluka za vas – ali i vi to već znate, samo je potrebno da vam neko potvrdi.

Ribe

Dnevni horoskop vam ukazuje na važnost strpljenja, u vašem životu odvija se neka promjena koja ne ide brzinom koju ste očekivali. Budite strpljivi i vjerujte da će se sve riješiti baš kako treba. Ljubavni horoskop vam je dobar, čeka vas romantičan dan!!!

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more